Burokėlių traškučiai - čipsai

Kategorija: Užkandžiai / Vegetariški / Veganiški


Burokėlių traškučiai - čipsai

Paskelbė:
05 Kovo 2022
Sveikuoliški burokėlių traškučiai (čipsai). Labai juos pamėgome visa šeima.



Ingredientai



  • burokėliai (pailgi, nedidelio skersmens)
  • stambi druska


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
2. Į kepimo skardą įtiesiame kepimo popierių.
3. Burokėlius gerai nuplauname, nusausiname ir nuskutame.
4. Tada plonai, plonai supjaustome.
5. Išdėliojame griežinėlius kepimo skardoje, jie gali liestis vienas prie kito, nes kepdami susitrauks.
6. Pabarstome druska.
7. Kepame maždaug 15-20 minučių. Kepimo laikas priklausys nuo griežinėlių storio. Lepinamės!
8. Patarimas: Pabarsčius tarkuotu Džiugo sūriu, ideali tinka kaip užkandis prie alaus bokalo! (nealkoholinio žinoma).
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: