Beigelis su lašiša

Kategorija: Užkandžių receptai


Beigelis su lašiša

Paskelbė:

Ingredientai

  • Beigelis: 2 vnt.
  • Tepamas sūrelis: 4 šaukštai
  • Salotos lapai: 2 vnt.
  • Sūdyta lašiša: 100 g
  • Pomidorai: 1 vnt.
  • Porų daigai: 1 sauja
  • Balzaminis kremas: 2 šaukšteliai
  • Kepti svogūnai: 2 šaukštai


Recepto paruošimas

1. Beigelius perpjaukite per pusę horizontaliai.

2. Kiekvieną puselę aptepkite tepamu sūreliu.

3. Ant apatinės puselės dėkite salotos lapą.

4. Ant salotos uždėkite sūdytos lašišos griežinėlius.

5. Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite ant lašišos.

6. Ant pomidorų užberkite porų daigus.

7. Apšlakstykite balzaminiu kremu.

8. Pabarstykite keptais svogūnais.

9. Uždėkite viršutinę beigelio puselę ir lengvai paspauskite.

10. Patiekite iš karto ir mėgaukitės.

11. Santrauka: Beigelis su lašiša – tai gardus ir maistingas pusryčių ar užkandžių pasirinkimas, kuris sujungia tradicinius skonius su šiuolaikiniais ingredientais. Lengvai paruošiamas ir pritaikomas pagal turimus produktus, šis patiekalas tiks tiek kasdieniams pusryčiams, tiek ypatingoms progoms.

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook