Naminiai mėsainiai su lašiša
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- šviežia lašišos filė: 500 gramų
- Dijon garstyčios: 3 arbatinių šaukštelių
- raudonieji svogūnai: 1
- batonas: 2 riekių
- smulkinti krapai: 1 pundelio
- smulkinti konservuoti kaparėliai: 2 valgomųjų šaukštų
- druska
- pipirai
- augalinis aliejus (kepimui)
- jau paruoštos mėsainių bandelės: 4
- švieži salotų lapai
- kečupas (pomidorų padažas)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia lašišą supjaustykite kubeliais ir dėkite į dubenį kartu su garstyčiomis, susmulkintu svogūnu, batonu, kaparėliais, druska ir pipirais. Viską išmaišykite ir šiek tiek pamalkite maisto smulkintuvu.
2. Tada sudėkite krapus, masę padalinkite į 4 lygias dalis ir rankomis suformuokite apvalius kepsnelius.
3. Kepsnelius apdenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą bent vienai valandai. Galite laikyti iki 24 valandų.
4. Po to lašišos kepsnelius kepkite įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, tarsi kotletukus.
5. Iškeptus būtinai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad nebūtų riebalų pertekliaus.
6. Tuomet mėsainių bandeles perpjaukite perpus, patepkite kečupu, dėkit po kelis salotų lapus, po lašišos kepsnelį ir užvožiame antra puse bandelės. Galite lengvai apšlakstyti citrinos sultimis. Skanaukite!
Klasikinis sūrainis
Užkandėlė su rūkyta lašiša ant iceberg salotų lapų
Krepšeliai su lašiša
Riestains su lašiša
Įdaryti kiaušiniai "Kruvinoji Merė" su rūkyta lašiša
UŽKANDĖLĖS SU LAŠIŠA
DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA
Nesaldžios česnakinės bandelės - Ukrainietiškos pampuškos
VIRTŲ KIAUŠINIŲ IR LAŠIŠOS UŽKANDIS
Klasikinis sūrainis - cheeseburger
Gimtadienio vaišės, užkandžiai - stalas suaugusiems
LAŠIŠOS UŽKANDIS SU TEPAMUOJU SŪRELIU
Philadelphia sushi - suši su lašiša
Mėsainis Insanity
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
Pyragėliai su džiovintais grybais
LAŠIŠOS IR SŪRIO UŽKANDIS
Šaltas užkandis Summer rolls su lašiša
Karšti kepti sušiai
Sumuštiniai su avokadais ir krevetėmis
Naminiai kebabai
Vištienos lazdelės su padažu
Tortilija su grybais
Nesaldūs užkandiniai pyragėliai su faršu