Riestains su lašiša
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai:
- riestainiai: 2
- rūkyta lašiša: 50-70 gramų
- tepamas sūrelis su česnaku ir krapais: pagal skonį
- salotų lapeliai: saujos
- pipirai: žiupsnelio
Recepto paruošimas:
- Iš pradžių riestainius perpjaukite pusiau.
- Apatinę riestainio dalį patepkite tepamu sūriu, dėkite plonai pjaustytos lašišos griežinėlius.
- Ant viršaus dėkite salotų lapelius ir užberkite šviežiai maltais pipirais.
- Ant viršaus uždėkite riestainio viršų. Skanaukite!
DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA
Benediktinų užkandis su kiaušiniais ir olandišku padažu
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Pikantiški 6 šašlykų receptai
RECEPTAS: KALAKUTIENOS SUKTINUKAI
LAŠIŠOS UŽKANDIS SU TEPAMUOJU SŪRELIU
Klasikinis sūrainis
Sriuba su porais ir lašiša
ORKAITĖJE KEPTA LAŠIŠA SU GARSTYČIOMIS IR ČESNAKU
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
Lašišos iešmeliai
Gaivios salotos su kepta lašiša
Įdaryti kiaušiniai "Kruvinoji Merė" su rūkyta lašiša
VIRTŲ KIAUŠINIŲ IR LAŠIŠOS UŽKANDIS
Lašiša su ypatingu pagardu
MAKARONAI SU RŪKYTA LAŠIŠA IR BROKOLIAIS
Indiškai kepta lašiša
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Vištienos troškinys su šparaginėmis pupelėmis
Tarkuotų bulvių pyragas su sūriu ir česnaku
Lašišos marinatas kepimui and griliaus
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA