Žalios špinatų tortilijos
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- Špinatai: ~80g
- Vanduo: 240 ml
- Kiaušiniai: 1 vnt.
- Miltai: 130 g
- Persilado prieskoniai: 1 arb .š.
- Riebalai: kepti
Recepto paruošimas
1. Visus ingredientus sudėti į kokteilinę ir suplakti iki vientisos masės.
2. Keptuvėje įkaitinti šlakelį riebalų ir supilti špinatų masę.
3. Kepti ant nedidelės kaitros kol gražiai apskrus abi pusės. Įdaryti norimais priedais.
Panašūs receptai

Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu

Kebabas su traškia vištiena su daržovėmis ir padažu

Huevos Rancheros - meksikietiški pusryčiai su kiaušiniais

Naminės keto tortilijos pagal Beatą

Šilta špinatų maskarponės užtepėlė

Tortilijų suktinukai vieno kąsnio užkandžiams (3 skirtingi variantai)

Maistinga špinatų ir avižų duona su sėklomis

Jogurtinė duonelė keptuvėje

Užkandėlė: lavašo laiveliai, įdaryti brinza ir špinatais

Sotus tortilijos suktinukas pusryčiams su kiaušiniene ir kumpeliu

Rūkytos lašišos ir špinatų vyniotinis

Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais