Užkandiniai krepšeliai su pikantiška morkų užtepėle
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- pirktiniai krepšeliai: 24 vnt. (galima išsikepti ir namie)
- žalios morkos: 100 gramų
- fermentinis sūris: 100 gramų
- varškė: 100 gramų
- grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
- majonezas: 1 valgomojo šaukšto
- juodieji pipirai
- druska
- česnakas: 3 skiltelių
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių morkas ir sūrį sutarkuokite smulkios tarkos pagalba, išmaišykite.
2. Tada sudėkite varškę, įspauskite česnaką, suberkite druską ir juoduosius pipirus, išmaišykite. Sudėkite grietinę ir majonezą, išmaišykite.
3. Po to paruoštą morkų masę dėkite į užkandžių krepšelius. Skanaukite!
Panašūs receptai

Česnakinė morkų užtepėlė

SŪRIO KREPŠELIAI SU TUNU

Pikantiška užtepėlė iš kiaušinių, sūrio ir majonezo, prie keptos duonos

Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais

Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais

Valovanai (pikantiški krepšeliai) su korėjietiškomis morkomis ir saliami dešra

Morkų ir silkės užtepėlė

Morkų, rūkytos kiaulienos ir sūrio užtepėlė ant keptos duonos

Velykinė užkandėlė

Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais

Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė

Nesaldūs užkandiniai pyragėliai su faršu