Užkandiniai krepšeliai su pikantiška morkų užtepėle
Kategorija: Užkandžių receptai
Ingredientai
- pirktiniai krepšeliai: 24 vnt. (galima išsikepti ir namie)
- žalios morkos: 100 gramų
- fermentinis sūris: 100 gramų
- varškė: 100 gramų
- grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
- majonezas: 1 valgomojo šaukšto
- juodieji pipirai
- druska
- česnakas: 3 skiltelių
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių morkas ir sūrį sutarkuokite smulkios tarkos pagalba, išmaišykite.
2. Tada sudėkite varškę, įspauskite česnaką, suberkite druską ir juoduosius pipirus, išmaišykite. Sudėkite grietinę ir majonezą, išmaišykite.
3. Po to paruoštą morkų masę dėkite į užkandžių krepšelius. Skanaukite!
Panašūs receptai
Česnakinė morkų užtepėlė
SŪRIO KREPŠELIAI SU TUNU
Pikantiška užtepėlė iš kiaušinių, sūrio ir majonezo, prie keptos duonos
Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais
Valovanai (pikantiški krepšeliai) su korėjietiškomis morkomis ir saliami dešra
Morkų ir silkės užtepėlė
Morkų, rūkytos kiaulienos ir sūrio užtepėlė ant keptos duonos
Velykinė užkandėlė
Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė
Nesaldūs užkandiniai pyragėliai su faršu