Česnakinė morkų užtepėlė

Kategorija: Užkandžiai


Česnakinė morkų užtepėlė

Paskelbė:
04 Birželio 2022
Viena iš pačių skaniausių (o gal ir pati skaniausia) ir paprasčiausiai paruošiamų užtepėlių, tinkanti tiek aptepti keptą duoną, tiek skrudintą batoną. Lengva ir itin skani, o ir ingredientai visai paprasti, kurių galima rasti kiekvienoje virtuvėje! Morkos, sūris ir majonezas šiame recepte idealiai sudera tarpusavyje. Atsargiai, bevalgant saikas kažkur labai greitai pradingsta! 



Ingredientai



  • morkos: 3 vidutinio dydžio (virtos)
  • fermentinis sūris: 80 gramų
  • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
  • krapai: 3 valgomųjų šaukštų
  • pipirai
  • druska
  • česnakas
  • batonas arba kepta duona

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia išsivirkite morkas.
2. Tada su burokine tarka sutarkuokite virtas morkas bei sūrį.
3. Tuomet dėkite majonezą, įspauskite česnakus, suberkite prieskonius bei krapus, viską ganėtinai gerai išmaišykite.
4. Tepkite užtepėlę ant batono arba dar skaniaus ant keptos duonos! Skanumėlis!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: