Morkų, rūkytos kiaulienos ir sūrio užtepėlė ant keptos duonos

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai / Užkandžiai


Morkų, rūkytos kiaulienos ir sūrio užtepėlė ant keptos duonos

Paskelbė:
01 Lapkričio 2024

Ingredientai

  • Morkos (tarkuotos): 2 vidutinio dydžio
  • Sūris (tarkuotas): 100 g
  • Rūkytos kiaulienos nugarinė: 100 g
  • Svogūnų laiškai (smulkinti): 2 vnt.
  • Česnakas (trintas): 1 skiltelė
  • Majonezas: 2 šaukštai
  • Juodieji pipirai: pagal skonį
  • Kepta duona: 4 riekės



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia morkas sutarkuokite smulkia tarka ir atidėkite į šoną.

2. Rūkytą kiaulienos nugarinę susmulkinkite mažais gabalėliais, kad ji būtų lengvai maišoma su kitais ingredientais.

3. Į dubenį sudėkite tarkuotas morkas, tarkuotą sūrį ir smulkintą kiaulieną.

4. Pridėkite smulkiai kapotus svogūnų laiškus ir trintą česnaką. Viską gerai išmaišykite.

5. Įpilkite majonezą ir šiek tiek pipirų, tada dar kartą kruopščiai sumaišykite, kol gausite vientisą masę.

6. Paruoštą užtepėlę tepkite ant skrudintos duonos riekelių ir papuoškite papildomais svogūnų laiškais, jei norite.

7. Patiekite užkandį šiltą arba kambario temperatūroje, mėgaukitės skaniu ir maistingu užkandžiu.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: