Valovanai (pikantiški krepšeliai) su korėjietiškomis morkomis ir saliami dešra

Kategorija: Užkandžiai


Valovanai (pikantiški krepšeliai) su korėjietiškomis morkomis ir saliami dešra

Paskelbė:
Aš gamindama šiuos užkandžius, naudojau pirktinius valovanus - pikantiškus krepšelius. Tačiau neseniai youtube radau įdomu video kaip juos pasigaminti namuose. Kol kas dar pati neišmėginau, bet recepto pabaigoje prisegsiu šį video, jei Jums būtų irgi įdomu ir norėtumėte išmėginti.



Ingredientai



  • pikantiški krepšeliai (valovanai): 15 (naudojau pirktinius)
  • korėjietiškos morkos: 100 gramų (tinka ir pirktinės)
  • saliami dešra: 100 gramų (galite ir servelatą naudoti)
  • maži pomidoriukai: 100 gramų
  • agurkai: 1
  • salotų lapai: 5
  • majonezas: 3 šaukštų


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia pomidorus supjaustome.
2. Tada agurką stambiai sutarkuojame.
3. Saliami dešrą supjaustome šiaudeliais.
4. Suplėšome salotų lapus.
5. Sumaišome agurkus, morkas, pomidorus, salotų lapus ir saliami dešrą.
6. Viską sumaišome su mėgstamu majonezu.
7. Į krepšelius pasiruoštą įdarą dedame tik prieš pat patiekdami. Skanaujame!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook