Tešloje kepti svogūnų žiedai
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- svogūnų: 1 kilogramo
- miltų: 250 gramų
- pieno: 1 stiklinės
- sauso balto vyno: 1 stiklinės
- kiaušinių: 1
- druskos: 1 arbatinio šaukštelio
- pipirų: 1 arbatinio šaukštelio
- aliejaus: 2 stiklinių (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių svogūnus nulupame, supjaustome storokais griežinėliais bei išdaliname žiedais.
2. Paruošiame tešlą: Į miltuose padarytą duobutę supilame pieną, įmušame kiaušinį, įberiame po žiupsnelį druskos, pipirų bei šaukštu maišome, kol neliks sausų miltų. Tešlą atskiedžiame vynu, kad būtų tokio tirštumo tarsi grietinė.
3. Po to svogūnų žiedus po vieną pasmeigiame šakute, pavilgome tešloje bei dedame į įkaitintą aliejų. Kepame, kol dailiai apskrus.
Neįtikėtinai skanūs žiediniai kopūstai kepti tešloje!
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Dešrelės mielinėje tešloje su sūriu orkaitėje
Bandelės su lašinukais
Skaniausias faršo užkandis
Sultingi skanūs beliašai!
Puikus užkandis iš vištos file
Pyragėliai su bulvių įdaru
Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais
Mėsainis Insanity
čeburekai su kopūstais ir grybais
Samsa - Uzbekiški pyragėliai su mėsa
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais
Japoniškas omletas Tamagoyaki
Krevečių užkanda
Naminiai ruginiai duoniukai su sėklomis
Sūrio skrebučiai
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Sluoksniotos tešlos kąsniukai su vištiena
Prancūziški kepti rageliai su sūriu ir kumpiu
Panini sumuštinis su vištiena
Užkandinis vištienos pyragas
Kiaušiniai kepti grietinėje (keptuvėje)
Naminis prancūziškas batonas (bagetė)