Tešloje kepti svogūnų žiedai

Kategorija: Užkandžiai


Tešloje kepti svogūnų žiedai

Paskelbė:
01 Lapkričio 2023

Ingredientai

  • svogūnų: 1 kilogramo
  • miltų: 250 gramų
  • pieno: 1 stiklinės
  • sauso balto vyno: 1 stiklinės
  • kiaušinių: 1
  • druskos: 1 arbatinio šaukštelio
  • pipirų: 1 arbatinio šaukštelio
  • aliejaus: 2 stiklinių (kepimui)



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių svogūnus nulupame, supjaustome storokais griežinėliais bei išdaliname žiedais.

2. Paruošiame tešlą: Į miltuose padarytą duobutę supilame pieną, įmušame kiaušinį, įberiame po žiupsnelį druskos, pipirų bei šaukštu maišome, kol neliks sausų miltų. Tešlą atskiedžiame vynu, kad būtų tokio tirštumo tarsi grietinė.

3. Po to svogūnų žiedus po vieną pasmeigiame šakute, pavilgome tešloje bei dedame į įkaitintą aliejų. Kepame, kol dailiai apskrus.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: