Pagardinis sviestas - užtepėlė

Kategorija: Užkandžiai


Pagardinis sviestas - užtepėlė

Paskelbė:
27 Rugpjūčio 2022
avyko nuostabi, itin gaivi bei idealiai tirpstanti burnoje užtepėlė. Rekomenduoju tikrai pamėginti!



Ingredientai



  • tepamas varškės sūrelis: ~100 gramų
  • pomidorai: 1
  • šviežias bazilikas
  • tikras sviestas: ~100 gramų
  • druska
  • juodieji pipirai

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių pomidorą įpjaukite išilgai keliose vietose, pamerkite į karštą vandenį, paskui pakiškite po šaltu ir nulupkite odelę.
2. Tuomet.į dubenį sudėkite pasmulkintą pomidorą be sėklų, varškės sūrelį, bazilikus, sviestą, pagardinkite druska ir pipirais. Visą gėrį sumalkite blenderiu. Jeigu atsiras nereikalingo skysčio, gautą masę įdėkite į sietelį bei keletą kartų permaišykite.
3. Tada padėkite į šaldytuvą, kol sustings. Tepkite pagardintą sviestą ant duonos, batono, aš tepiau ant pirktinės čiabatos. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: