Sumuštiniai su burokėlių - raudonųjų pupelių užtepėle

Kategorija: Užkandžiai


Sumuštiniai su burokėlių - raudonųjų pupelių užtepėle

Paskelbė:
18 Rugpjūčio 2022
Ši burokėlių ir raudonų pupelių užtepėlę su feta sūriu man yra tikras atradimas. Ji gaunasi itin skani ir tuo pačiu yra labai greitai paruošiama. Pamėginkite ir Jūs tokį derinį, manau, kad nustebsite kaip gerai pavyksta. Einame gaminti jau dabar! 



Ingredientai



  • burokėliai: 3 (virti)
  • konservuotos raudonosios pupelės: 0,5 skardinės
  • raudonieji svogūnai: 1 (nedidelio)
  • balzamiko actas: šlakelio
  • česnakas: poros skiltelių
  • druska
  • feta sūris
  • prancūziškas batonas

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia nulupkite svogūną.
2. Supjaustykite svogūną smulkiai.
3. Pakepinkite svogūną keptuvėje.
4. Tada į maisto smulkintuvą sudėkite virtus burokėlius, pakeptus raudonuosius svogūnus, česnaką, pupeles, druską ir balzamiko actą. Susmulkinkite iki vientisos konsistencijos.
5. Paragaukite ar nieko netrūksta, jei reikia pakoreguokite skonį pagal norus.
6. Tepkite pasiruoštą užtepėlę ant prancūziško batono ir uždėkite fetos. Patiekite ir skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: