Įkelti receptą
Rodyti Kategorijas


RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS

Kategorija: Užkandžių receptai / Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai


RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS

Paskelbė:

    • silkės filė: 2
    • rauginti kopūstai: 300 gramų
    • pievagrybiai: 120 gramų
    • svogūnai: 1
    • aliejus: šlakelio
  1. Iš pradžių svogūną supjaustykite ganėtinai smulkiai bei pakepinkite keptuvėje su trupučių aliejaus. Tada į tą pačią keptuvę sudėkite nuplautus raugintus kopūstus. Susmulkinkite grybus, juos sudėkite keptuvę. Viską keletą minučių patroškinkite.
  2. Po to atvėsusius kopūstus sudėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite supjaustytą silkių filė. Patiekite ir skanaukite!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook