RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS
Kategorija: Užkandžių receptai / Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai

- silkės filė: 2
- rauginti kopūstai: 300 gramų
- pievagrybiai: 120 gramų
- svogūnai: 1
- aliejus: šlakelio
- Iš pradžių svogūną supjaustykite ganėtinai smulkiai bei pakepinkite keptuvėje su trupučių aliejaus. Tada į tą pačią keptuvę sudėkite nuplautus raugintus kopūstus. Susmulkinkite grybus, juos sudėkite keptuvę. Viską keletą minučių patroškinkite.
- Po to atvėsusius kopūstus sudėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite supjaustytą silkių filė. Patiekite ir skanaukite!
Panašūs receptai

Silkės suktinukai su garstyčiomis pagal Beatą

Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais

SILKĖS UŽKANDIS SU KIAUŠINIU

Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru

Užkandis iš silkės ir bulvių

Šventiniai silkės rutuliukai

Silkė su džiovintais obuoliais ir razinomis

Troškinti silkių suktinukai

Greitai paruošiami ir labai skanūs grybų ir silkės kotletai

Pikantiška silkė

Pyragas su silkių file ir pievagrybiais

LAVAŠO UŽKANDIS SU VIŠTIENA IR ŠPINATAIS