Greitai paruošiami ir labai skanūs grybų ir silkės kotletai
Kategorija: Grybų patiekalų receptai / Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai
Nesitikėjau tokio gero rezultato, kai pirmą kartą gaminau šiuos kotletus. Šeima taip pat gerai įvertino, tikiuosi įvertinsite ir Jūs.
- pievagrybių: 700 gramų
- maltų džiuvesėlių: 200 gramų
- silkių filė: 1
- grietinėlės: 200 mililitrų
- kiaušinių: 4
- svogūnų: 2
- sviesto: 2 šaukštų
- druskos: pagal skonį (man neprireikė)
- pipirų: pagal skonį
- Iš pradžių džiuvesėlius užpilame grietinėle bei palaukiame, kol išbrinks.
- Tuomet smulkiai supjaustome svogūną ir apkepame svieste su smulkiai supjaustytais pievagrybiais.
- Tada silkės filė smulkiai supjaustome (arba tiesiog susmulkiname trintuvu).
- Po to sumaišome džiuvesėlius, pievagrybius ir silkę, įmušame kiaušinius, pagardiname druska (jeigu jos reikia) bei pipirais.
- Viską gerai išminkome.
- Tada formuojame nedidelius kotletus.
- Galiausiai kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol visiškai iškepa. Patiekiame ir lepinamės!
Panašūs receptai
SILKE IR DARŽOVĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai
Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru
silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Šventiniai silkės rutuliukai
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
Su bulvėmis kepta silkės filė
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Greitai pagaminami makaronai su tunu ir pievagrybiais
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Silkės ir bulvių apkepėlė