Greitai paruošiami ir labai skanūs grybų ir silkės kotletai
Kategorija: Grybų patiekalų receptai / Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai

Nesitikėjau tokio gero rezultato, kai pirmą kartą gaminau šiuos kotletus. Šeima taip pat gerai įvertino, tikiuosi įvertinsite ir Jūs.
- pievagrybių: 700 gramų
- maltų džiuvesėlių: 200 gramų
- silkių filė: 1
- grietinėlės: 200 mililitrų
- kiaušinių: 4
- svogūnų: 2
- sviesto: 2 šaukštų
- druskos: pagal skonį (man neprireikė)
- pipirų: pagal skonį
- Iš pradžių džiuvesėlius užpilame grietinėle bei palaukiame, kol išbrinks.
- Tuomet smulkiai supjaustome svogūną ir apkepame svieste su smulkiai supjaustytais pievagrybiais.
- Tada silkės filė smulkiai supjaustome (arba tiesiog susmulkiname trintuvu).
- Po to sumaišome džiuvesėlius, pievagrybius ir silkę, įmušame kiaušinius, pagardiname druska (jeigu jos reikia) bei pipirais.
- Viską gerai išminkome.
- Tada formuojame nedidelius kotletus.
- Galiausiai kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol visiškai iškepa. Patiekiame ir lepinamės!
Panašūs receptai

SILKE IR DARŽOVĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI

Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai

Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru

silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai

Pyragas su silkių file ir pievagrybiais

Šventiniai silkės rutuliukai

Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru

Su bulvėmis kepta silkės filė

Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais

Greitai pagaminami makaronai su tunu ir pievagrybiais

Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais

Silkės ir bulvių apkepėlė