Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
Kategorija: Žuvies patiekalai
Reikės:
4 silkės file juostelių;
4 virtų burokėlių;
3-4 virtų bulvių su lupenomis;
1 svogūno;
saujelės džiovintų grybų;
saujelės džiovintų obuolių;
šlakelio citrinos sulčių;
druskos, maltų juodųjų pipirų;
Žolelių majonezui:
saujelės šviežių krapų;
saujelės šviežių petražolių;
2 mažų marinuotų agurkėlių;
3 v.š majonezo.
Gaminame
* Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais;
* Atskiruose induose užpilkite karštu vandeniu grybus ir džiovintus obuolius bei palikite kol išmirks.
* Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną. Kepkite, kol svogūnas suminkštės.
* Tuomet sudėkite smulkiai pjaustytus grybus, obuolius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir dar keletą minučių pakepkite.
* Burokėlius supjaustykite smulkiais kubeliais, sumaišykite su atvėsusiu keptuvės turiniu ir apšlakstykite citrinos sultimis.
* Žolelių majonezui: visus išvardintus ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sumalkite iki vientisos masės.
* Išvirtas bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
* Ant lėkštės išdėliokite bulvių griežinėlius, uždėkite po šaukštelį žolelių majonezo, burokėlių, grybų ir obuolių mišinio, ant viršaus uždėkite po griežinėlį silkės ir papuoškite šviežiais krapais.
Skanaus.
4 silkės file juostelių;
4 virtų burokėlių;
3-4 virtų bulvių su lupenomis;
1 svogūno;
saujelės džiovintų grybų;
saujelės džiovintų obuolių;
šlakelio citrinos sulčių;
druskos, maltų juodųjų pipirų;
Žolelių majonezui:
saujelės šviežių krapų;
saujelės šviežių petražolių;
2 mažų marinuotų agurkėlių;
3 v.š majonezo.
Gaminame
* Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais;
* Atskiruose induose užpilkite karštu vandeniu grybus ir džiovintus obuolius bei palikite kol išmirks.
* Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną. Kepkite, kol svogūnas suminkštės.
* Tuomet sudėkite smulkiai pjaustytus grybus, obuolius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir dar keletą minučių pakepkite.
* Burokėlius supjaustykite smulkiais kubeliais, sumaišykite su atvėsusiu keptuvės turiniu ir apšlakstykite citrinos sultimis.
* Žolelių majonezui: visus išvardintus ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sumalkite iki vientisos masės.
* Išvirtas bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
* Ant lėkštės išdėliokite bulvių griežinėlius, uždėkite po šaukštelį žolelių majonezo, burokėlių, grybų ir obuolių mišinio, ant viršaus uždėkite po griežinėlį silkės ir papuoškite šviežiais krapais.
Skanaus.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Bulvių krepšeliai su daržovėmis ir silke
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais
Šaltibarščiai Kitaip
Kiaušinius dažome natūraliai
Greitas Obuolių pyragas
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU FRIKADELĖMIS IR BARAVYKAIS
Pyragas su maskarpone
Kepti koldūnai su paukštienos įdaru
Silkė su grybais ir pupelėmis - receptas plinta kaip virusas
Su bulvėmis kepta silkės filė
Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
Itin skanūs bulvių paplotėliai su įdaru
Grikiai su burokėliais ir fetos sūriu
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Jautienos kukuliai su kario ir kokosų pieno padažu
Veganiškas pyragas su obuoliais be kiaušinių
Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais
Sprandinės suktinukai su grybais