Pomidorinė kopūstų sriuba su vištiena

Paskelbė:
13 Balandžio 2022
Galiu pasakyti, kad mūsų šeimoje yra keli sriubų receptai, kuriuos mėgstame ir dažnai verdami. Jie kartojasi, bet yra visiškai laiko patikrinti. Bet žinoma, kartas nuo karto savo virtuvėje išmėginame ir visiškai naujas sriubas, nes mėgstame atrasti naujų skonių. 

Šį kartą mūsų namuose dar nemėginta pomidorinė kopūstų sriuba su vištiena. Nerealiai patiko, vaikai labai gyrė, sakė gaminti ją daug dažniau. :) 



Ingredientai



  • kopūstai: 0,5 (nedidelio)
  • aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
  • vištiena: 300 gramų (naudojau vištienos šlaunelių mėsą)
  • svogūnai: 1
  • česnakas: 2 skiltelių (didesnių)
  • morkos: 1
  • bulvės: 2 (didesnių)
  • verdantis vanduo: 1,5 litro
  • druska: 1 arbatinio šaukštelio
  • juodieji pipirai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
  • rūkytos aitriosios paprikos milteliai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
  • konservuoti pomidorai savo sultyse: 400 gramų

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia susiruoškite visus reikalingus ingredientus gaminti sriubai.
2. Tada į puodą supilkite aliejų, suberkite gabaliukais supjaustytą vištieną ir kelias minutes apkepkite.
3. Tuomet sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir susmulkintą česnaką, vėl apkepkite.
4. Sudėkite sutarkuotą morką, dar pakepkite.
5. Po to sudėkite gabaliukais supjaustytas bulves bei susmulkintą kopūstą.
6. Viską kartas nuo karto maišydami, kepkite maždaug 10 minučių.
7. Paskui suberkite prieskonius ir supilkite verdantį vandenį.
8. Kai užvirs virkite maždaug 20 minučių.
9. Tuomet sudėkite konservuotus pomidorus ir dar virkite apie 10 minučių.
10. Patiekite ir lepinkitės!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно