Raugintų kopūstų sriuba su rūkytomis dešrelėmis
Kategorija: Sriubos
Aš labai mėgstu gaminti sriubas iš raugintų kopūstų. Man jos visada būna labai skanios, o jas paruošti tikrai nėra sunku, ingredientai visai paprasti. Šį kartą savo sriubą pagardinau rūkytomis dešrelėmis, kurios čia labai tinka. Jas galite rinktis kokias tik norite, tiesiog imkite savo mėgstamiausias ir tikrai neprašausite. Jeigu dešrelių neturite, galite pakeisti jas pievagrybiais. Arba galite naudoti ir dešreles, ir pievagrybius, nuo to sriuba bus tik sotesnė. :)
1. Pirmiausia morką sutarkuokite burokine tarka.
2. Svogūną supjaustykite kubeliais.
3. Tada kartu su raugintais kopūstais ir pomidorų padažu apkepkite visas daržoves (jeigu gaminame su pievagrybiais, apkepkite kartu ir juos).
4. Puode užvirinkite vandenį ir sudėkite kepintas daržoves. Įberkite pagal savo skonį druskos ir kitų mėgstamų prieskonių (aš naudojau tik juoduosius pipirus).
5. Po maždaug 30 minučių nuo virimo pradžios, sudėkite supjaustytas rūkytas dešreles ir dar apie 10 minučių paverdame. Patiekite ir skanaukite!
Ingredientai
- rauginti kopūstai: 1 stiklinės
- morkos: 1
- svogūnai: 1
- rūkytos dešrelės: 2-3 (galima pakeisti 200 gramų pievagrybių)
- pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
- druska: pagal skonį
- mėgstami prieskoniai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia morką sutarkuokite burokine tarka.
2. Svogūną supjaustykite kubeliais.
3. Tada kartu su raugintais kopūstais ir pomidorų padažu apkepkite visas daržoves (jeigu gaminame su pievagrybiais, apkepkite kartu ir juos).
4. Puode užvirinkite vandenį ir sudėkite kepintas daržoves. Įberkite pagal savo skonį druskos ir kitų mėgstamų prieskonių (aš naudojau tik juoduosius pipirus).
5. Po maždaug 30 minučių nuo virimo pradžios, sudėkite supjaustytas rūkytas dešreles ir dar apie 10 minučių paverdame. Patiekite ir skanaukite!
Raktažodžiai:
kopustai, rauginti kopustai, morkos, svogunai, rukytos desreles, desreles, sriuba, kopustu sriuba, druska, pomidoru padazas
Beatos raugintų kopūstų sriuba
Raugintų kopūstų sriuba
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Trinta pievagrybių sriuba su grietinėle
Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Šiupininė sriuba
Pomidorinė kopūstų sriuba su vištiena
Trolių pica su dešrelėmis arba mielinė pica kitaip
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
Greitai pagaminama veganiška kreminė žiedinių kopūstų ir obuolių sriuba
Vištienos sriuba su makaronais ir bulvėmis
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
Burokėlių sriuba
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU
AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS
Troškinti kopūstai su mėsa
Aštri cukinijų sriuba
Kiaulienos karka su troškintais raugintais kopūstais
Lazanijos sriuba arba makaronų ir faršo sriuba
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA
Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais
Soti žirnių sriuba su rūkytais šonkauliukais
Rudeninė daržovių sriuba
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais