Česnakinės morkų salotos su graikiniais riešutais

Kategorija: Salotų, mišrainių receptai


Česnakinės morkų salotos su graikiniais riešutais

Paskelbė:

Ingredientai

  • morkos: 4 (didesnės)
  • graikiniai riešutai: 100 gramų
  • česnakas: 4 skiltelių
  • majonezas: 3 šaukštų (arba natūralus jogurtas)
  • druska: žiupsnelio
  • grūsti pipirai: žiupsnelio


1. Paruoškite ingredientus: nuskuskite morkas ir sutarkuokite jas burokine tarka.

2. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai sukapokite arba išspauskite per česnakų spaudyklę.

3. Graikinius riešutus susmulkinkite peiliu arba sutrinkite grūstuve.

4. Sumaišykite ingredientus: dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotas morkas, smulkintus graikinius riešutus ir česnaką.

5. Pagardinkite druska ir grūstais juodaisiais pipirais pagal skonį.

6. Įdėkite padažą: pridėkite majonezą arba natūralų jogurtą ir gerai išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų.

7. Patiekite: salotas galite patiekti iš karto arba leisti joms šiek tiek pastovėti, kad skoniai susimaišytų.

8. Patiekite kaip garnyrą prie mėsos patiekalų arba kaip lengvą užkandį.

9. Santrauka: Česnakinės morkų salotos su graikiniais riešutais yra greitai paruošiamas ir sveikas patiekalas, suteikiantis organizmui reikalingų vitaminų ir mineralų. Lengvai pritaikomos pagal asmeninius skonio poreikius, šios salotos puikiai tiks tiek kasdieniams pietums, tiek šventiniam stalui.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook