Morkos korėjietiškai
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- Morkos: 700 g
- Cukrus: 1 valg. š.
- Druska: 1 arb. š.
- Juodieji pipirai: 0,5 arb. š.
- Aitriosios paprikos: 0,5 arb. š.
- Kalendros: 0,5 arb. š.
- Obuolių actas: 3 valg. š.
- Saulėgrąžų aliejus: 6 valg. š.
- Česnakai: 5 skiltelės
Recepto paruošimas
1. Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka.
2. Sumaišyti visus padažo ingredientus.
3. Labai gerai išmaišyti morkas su padažu, geriau rankomis. Paminkyti.
4. Padėti morkas į šaldytuvą, kelioms valandoms. Kuo ilgiau pastovės, tuo labiau skoniai susimaišys ir įsigers į morkas.
Žaliavalgiškos žalių burokėlių, obuolių ir morkų salotos
Obuolių ir morkų salotos su majonezu
Morkos su cukrumi
Kiniškos sojų varškės salotos
Morkų ir vištienos mišrainė
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
Olivjė salotos, arba įmantresnė bulvių mišrainė
Pikantiškos vištienos salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
Baltagūžių kopūstų salotos su paprika
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
Baltagūžių kopūstų salotos su ropėmis ir obuoliais pagal Beatą
Šviežių kopūstų salotos su morkomis, ruoštos su actu ir aliejumi
Salotos su plėšyta jautiena
Salotos su kepta kalakutiena
Troškinta grybų mišrainė su daržovėmis
Keptų morkų ir vištienos salotos su medaus-grūdėtųjų garstyčių padažu
Silkė "Maties" su burokėliais, morkomis ir medumi
Greitai pagaminamos tuno ir daržovių salotos
Salotos su plėšyta jautiena
Salotos su morkomis, actu ir kmynais
Šiltos daržovių salotos su avinžirniais ir anakardžių padažu
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!