Morkos korėjietiškai
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai

Ingredientai
- Morkos: 700 g
- Cukrus: 1 valg. š.
- Druska: 1 arb. š.
- Juodieji pipirai: 0,5 arb. š.
- Aitriosios paprikos: 0,5 arb. š.
- Kalendros: 0,5 arb. š.
- Obuolių actas: 3 valg. š.
- Saulėgrąžų aliejus: 6 valg. š.
- Česnakai: 5 skiltelės
Recepto paruošimas
1. Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka.
2. Sumaišyti visus padažo ingredientus.
3. Labai gerai išmaišyti morkas su padažu, geriau rankomis. Paminkyti.
4. Padėti morkas į šaldytuvą, kelioms valandoms. Kuo ilgiau pastovės, tuo labiau skoniai susimaišys ir įsigers į morkas.
Panašūs receptai

Keptų daržovių salotos su grikiais

Žaliavalgiškos žalių burokėlių, obuolių ir morkų salotos

Morkos su cukrumi

Marinuotos kopūstų salotos su burokėliais

Gaivios morkų ir brokolių salotos su česnaku ir majonezu

Obuolių ir morkų salotos su majonezu

Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir kukurūzais

Silkė su saulėje džiovintais pomidorais ir riešutais

Morkų ir vištienos mišrainė

Kūčių salotos su keptomis daržovėmis ir avinžirniais

Kūčių salotos su keptomis daržovėmis ir avinžirniais

Kiniškos sojų varškės salotos