Kiniškos sojų varškės salotos

Kategorija: Salotos, mišrainės


Kiniškos sojų varškės salotos

Paskelbė:
11 Balandžio 2019

INGREDIENTAI

  • Pievagrybiai    200 g
  • Morkos    100 g
  • Moliūgai    100 g
  • Porai    2 vnt.    nedideli
  • Varškė    200 g    sojų
  • Sezamų aliejus    2 valg. š.
  • Sojų padažas    1 valg. š.    pagal skonį
  • Druska    1 arbat. š.    pagal skonį
  • Rudasis cukrus    1 arbat. š.    pagal skonį
  • Aliejus    2 valg. š.    kepti

KAIP GAMINTI

1. Sojų varškę supjaustykite didesniais kubeliais. Panardinkite juos 1–2 min. į verdantį vandenį. Išgriebkite, nusausinkite ir berkite į keptuvę su 2 šaukštais įkaitinto sezamo aliejaus. Kepkite, kol gražiai apskrus.
2. Pievagrybius ir porus susmulkinkite, morkas ir moliūgą supjaustykite nedideliais kubeliais, berkite į gilią keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite, kol daržovės suminkštės ir gražiai apskrus.
3. Tada supilkite sojos padažą, cukrų ir druską, gerai išmaišykite, suberkite skrudintus sojų varškės kubelius, uždenkite keptuvę dangčiu ir patroškinkite dar apie 2 min.
4. Patiekti galite vienas arba su ryžiais bei saldžiarūgščiu padažu.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: