TRADICINĖS CEZARIO SALOTOS BE MĖSOS
Kategorija: Salotos, mišrainės
- Iceberg salotos
- smulkiai tarkuotas "Džiugo" sūris: 1 pakelio
- batono skrebučiai
- alyvuogių aliejus
- druska
- pipirai
- česnakas: poros skiltelių
- citrinos sultys: iš 1 vnt.
- garstyčios: kelių šaukštų
- medus: 1 šaukšto
- Iš pradžių salotų lapus suplėšykite, dėkite smulkiai sutarkuotą Džiūgą.
- Tuomet į alyvuogių aliejų dėkite garstyčių, pilkite citrinos sulčių, dėkite vieną šaukštą medaus, įspauskite porą skiltelių česnako, dėkite druskos ir piprų bei viską išmaišykite, palikite padažą šiek tiek pastovėti.
- Padažą pilkite prieš pat patiekiant ir atsargiai išmaišykite. Mėgaukitės.:)
SALOTOS SU FETA SŪRIU
Salotos su mozzarella sūriu ir Pesto padažu
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Bruschetta su kumpiu ir daržovėmis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
SALOTOS SU BAKLAŽANAIS
Mėsainis Insanity
KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
TRADICINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
Špinatų grybų salotos su riešutais
SALOTOS SU ŠPINOKAIS, TUNU IR KIAUŠINIAIS
Gaivios salotos su kietuoju sūriu.
Tradicinės vokiškos bulvių salotos
Lašiša su ypatingu pagardu
Silkė garstyčių padaže
Klasikinis medaus tortas
Gaivios salotos su pankoliu ir avokadu
MAKARONAI CITRININIAME SŪRIO PADAŽE SU VIŠTIENA
Kiaušinius dažome natūraliai
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins