Salotos su slyviniais pomidorais, feta ir braškėmisa
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- Iceberg salotos: 6 lapų
- slyviniai pomidoriukai: 10
- fetos sūris: nedidelio gabaliuko
- braškės: 6
- alyvuogių aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
- balto vyno actas: 1 valgomojo šaukšto
- šviežias bazilikas: keletos lapelių
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių salotų lapus supjaustykite, dėkite į 2 lėkštes arba į dubenį. Pomidoriukus perpjaukite perpus išilgai, dėkite ant salotų lapų.
2. Tuomet fetos sūrį supjaustykite gabalėliais, išdėliokite ant salotų. Braškes supjaustykite griežinėliais, dėkite ant salotų.
3. Tada alyvuogių aliejų gerai sumaišykite su vyno actu, kol gausite balšvą padažą, apipilkite salotas.
4. Pagardinkite druska, pipirais bei baziliko lapeliais.
5. Patiekite ir skanaukite!
Gaivios salotos su feta sūriu ir pomidorais
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
Pavasarinės braškių salotos
Salotos su pievagrybiais ir vyšniniais pomidorais
KLASIKINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
Šventinis salotų vainikas - puošnu, netikėta ir valgoma!
RAW pienių lapų salotos su braškėmis ir špinatais
Daržovių salotos su šparaginėmis pupelėmis ir fetos sūriu
Gaivios salotos su kietuoju sūriu.
SALOTOS SU FETA SŪRIU
Cezario salotos su kalakutiena
Gaivios salotos su kepta lašiša
Salotos su persimonu, kumpiu ir feta sūriu
Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu
Salotos su plėšyta jautiena
Karališkai skanios salotos su mangu ir džiovintais pomidorais
Brokolių salotos su migdolais ir šonine
Keptų morkų ir vištienos salotos su medaus-grūdėtųjų garstyčių padažu
Salotos su plėšyta jautiena
Salotos su mozzarella sūriu ir Pesto padažu
TRADICINĖS CEZARIO SALOTOS BE MĖSOS
Salotos su slyvomis ir varškės sūriu
Salotos su slyvomis ir varškės sūriu
Daržovių ir kumpio mišrainė su jogurtiniu užpilu