Cezario salotos su krevetėmis, skrebučiais ir parmezano sūriu

Kategorija: Salotos, mišrainės


Cezario salotos su krevetėmis, skrebučiais ir parmezano sūriu

Paskelbė:
21 Vasario 2024

Ingredientai


  • Iceberg salotų: 2 lapų
  • pomidorų: 1
  • agurkų: 1
  • kiaušinių: 1 (+1 trynio)
  • krevečiųsu galvomis: 200 gramų
  • baltos duonos: 2 riekių
  • parmezano sūrio: 2 valgomųjų šaukštų
  • česnako: 2 skiltelių
  • garstyčių: 1 valgomojo šaukšto
  • citrinos sulčių: 2-3 valgomųjų šaukštų
  • alyvuogių aliejaus: 4 valgomųjų šaukštų
  • druskos
  • juodųjų pipirų



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia supjaustykite daržoves.

2. Tada krevetes apvirkite pasūdytame vandenyje su krapais ir citrinos sultimis maždaug 5 minutes, nulupkite galvas bei uodegas.

3. Kiaušinius išvirkite kietai.

4. Vieną trynį suplakite su aliejumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, išspausta česnako skiltele, druska bei pipirais.

5. Pasiruoštu padažu pašlakstykite salotas.

6. Išdėliokite ant salotų krevetes ir kiaušinio skilteles.

7. Duonos kubelius dubenyje pašlakstykite aliejumi, druska ir išspausta česnako skiltele. Paskrudinkite orkaitėje.

8. Suberkite ant salotų skrebučius ir viską apibarstykite tarkuotu parmezanu.

9. Patiekite ir skanaukite!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: