Padažas prie austrių
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Tikrai galima pasidžiaugti, kad paskutiniu metu visai nesunkiai ir už prieinamą kainą galima atrasti šviežių austrių ir Lietuvoje. Vieną kartą jų visai netikėtai įsigijau, nors net nežinojau kaip jas ruošti, nes buvau valgiusi tik restorane. Tada paklausinėjau, kaip čia geriausiai jas paruošus ir visi patarė, gaminti jas su šiuo padažu.
1. Pirmiausia svogūną supjaustykite labai smulkiais kubeliais ir sumaišykite su vyno actu.
2. Tada pagardinkite druska ir pipirais. Palikite pastovėti mažiausiai 20 minučių.
3. Austrių geldeles pradarykite ir jokių būdu nenupilkite viduje esančio vandens.
4. Ant kiekvienos austrės pilkite po vieną arbatinį šaukštelį padažo ir lepinkitės!
Ingredientai
- raudonieji svogūnai: 1
- raudonojo vyno actas: 100 mililitrų
- jūros druska: šiek tiek
- pipirai: šiek tiek
- šviežios austrės: 6-10
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia svogūną supjaustykite labai smulkiais kubeliais ir sumaišykite su vyno actu.
2. Tada pagardinkite druska ir pipirais. Palikite pastovėti mažiausiai 20 minučių.
3. Austrių geldeles pradarykite ir jokių būdu nenupilkite viduje esančio vandens.
4. Ant kiekvienos austrės pilkite po vieną arbatinį šaukštelį padažo ir lepinkitės!
Raktažodžiai:
padazai, pagardai, austres, juros gerybes, Austres, vyno acto padazas, sviezios austres, raudonieji svogunai
Padažas prie austrių
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
JAUTIENOS STEIKAS SU HOLLANDAISE PADAŽU
Kepti pievagrybiai
"TINGINUKAI" SU MĖTOMIS IR DARŽOVIŲ PADAŽU
UŽKANDIS PRIE VYNO
WASABI MARINATAS VIŠTIENAI
Kepti moliūgai ant grotelių
Risotto (ryžių rizotas)
Skanieji bulviniai blynai su varške
Kaimiška žuvienė su ryžiais
Silkė su grybais ir pupelėmis - receptas plinta kaip virusas
Burgeriai - Kaip padaryti kokybišką?
Bulviniai švilpikai arba šiuškės su spirgučių padažu
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Mėsainis Insanity
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
Lašišos sriuba arba thai vaikams
Krevetės balto vyno padaže (keptuvėje)
Vietoje silkės Kūčioms: Lašišos sluoksniuotis su burokėliais
Kaip greitai atšildyti šaldytą mėsą arba žuvį?
Jautienos troškinys su raugintais agurkais