Padažas prie austrių

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Padažas prie austrių

Paskelbė:
06 Vasario 2022
Tikrai galima pasidžiaugti, kad paskutiniu metu visai nesunkiai ir už prieinamą kainą galima atrasti šviežių austrių ir Lietuvoje. Vieną kartą jų visai netikėtai įsigijau, nors net nežinojau kaip jas ruošti, nes buvau valgiusi tik restorane. Tada paklausinėjau, kaip čia geriausiai jas paruošus ir visi patarė, gaminti jas su šiuo padažu.


Ingredientai


  • raudonieji svogūnai: 1
  • raudonojo vyno actas: 100 mililitrų
  • jūros druska: šiek tiek
  • pipirai: šiek tiek
  • šviežios austrės: 6-10


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia svogūną supjaustykite labai smulkiais kubeliais ir sumaišykite su vyno actu.
2. Tada pagardinkite druska ir pipirais. Palikite pastovėti mažiausiai 20 minučių.
3. Austrių geldeles pradarykite ir jokių būdu nenupilkite viduje esančio vandens.
4. Ant kiekvienos austrės pilkite po vieną arbatinį šaukštelį padažo ir lepinkitės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: