BIC MAC padažas mėsainiams ir bulvytėms
Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai

Ingredientai
- Majonezas: 115 g
- Pomidorų padažas: 25 g
- Marinuotų agurkėlių skystis: 15ml
- Garstyčios: 1/4-1/2 arb. š.
- Malti česnakai: 1/4 arb. š.
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
- Marinuoti agurkėliai: 1 vnt. (nedidelis)
- Raudonieji svogūnai: 1/4 vnt. (mažas)
Recepto paruošimas
1. Į dubenėlį sudėti majonezą, pomidorų padažą, įpilti marinuotų agurkų skysčio.
2. Ten pat sudėti garstyčias ir suberti visus prieskonius.
3. Agurkėlį ir svogūną supjaustyti labai smulkiai ir sudėti prie kitų ingredientų.
4. Viską labai gerai išmaišyti ir patiekti prie mėgstamų patiekalų.
Panašūs receptai

Egzotiška lašišos užtepėlė su pasiflora

Česnakinė morkų užtepėlė su sūriu ir rūkyta kiauliena, keptai duonai

Jogurto ir agurkų padažas

Vištienos užtepėlė su marinuotais agurkėliais

Česnakinis kebabų padažas

Gardusis paprikų ir pomidorų padažas prie mėsos

Gaivi kiaušinių užtepėlė su rūkyta mėsa ir agurkais

Skumbrės užtepėlė be majonezo

Baltas spirgučių padažas su pienu kugeliui ar prie cepelinų

Kepta duona su sūriu, česnaku ir majonezu kaip bare

Tuno užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais

Kiaušinių ir paprikos užtepėlė be majonezo