Sūrio padažas prie keptos duonos
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- sviestas: 20 gramų
- miltai: 1 valgomojo šaukšto
- kajeno pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- pienas: 250 mililitrų
- vorčesterio padažas: 1 arbatinio šaukštelio
- tarkuotas fermentinis sūris: 100 gramų
- kietasis tarkuotas sūris: 150 gramų (pvz.: "Džiugas")
Recepto paruošimas
1. Pradžioje priekaistuvyje išlydome sviestą. Suberiame miltus, kajeno pipirus bei gerai išmaišome.
2. Tuomet palaipsniui pilame pieną bei kruopščiai maišome šluotele, kad neliktų gumuliukų. Supilame vorčesterio padažą bei išmaišome.
3. Tada sudedame fermentinį bei kietąjį sūrį. Išmaišome šluotele, kol sūris ištirps bei nukeliame nuo ugnies.
4. Patiekame su kepta duona. Skanaus!
Raktažodžiai:
Padažai ir pagardai, Užkandėlės, šalti ir šventiniai užkandžiai, Užkandžiai prie alaus, kepta duona
Olandiškas padažas
Olandiškas padažas
Ravioli padažas iš sviesto
GRYBŲ PADAŽAS MĖSAI
Sūrio padažas makaronams - lengvai pagaminamas
Skaniausias baltas padažas prie žuvies
Šilta špinatų maskarponės užtepėlė
Petražolių pesto padažas
KARŠTAS PADAŽAS PRIE VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS
GARSTYČIŲ IR PARMEZANO PADAŽAS SALOTOMS
GRYBŲ PADAŽAS | RECEPTAS
Kietojo sūrio užtepėlė keptai duonai
Kietojo sūrio užtepėlė keptai duonai
BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS
Bešamelio padažas - visų padažų karalius!
Skanus cepelinų padažas su spirgučiais
Tartar padažas
Morkų, rūkytos kiaulienos ir sūrio užtepėlė ant keptos duonos
Skanus padažas balandėliams
Baltas padažas su grietine prie mėsos arba kotletams
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas
Itališka peperonata