Pikantiškas saldžiarūgštis padažas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
INGREDIENTAI
- Rudasis cukrus 1 arbat. š.
- Krakmolas 1 arbat. š.
- Sojų padažas 4 valg. š.
- Pomidorų padažas 3 valg. š. aštrus (gali būti ir neaštrus), mėgstamo skonio
- Jautienos sultinys 200 ml natūralus
- Sviestas 1 valg. š.
KAIP GAMINTI
- Nedideliame puodelyje ištirpinkite sviestą, maišydama supilkite sultinį, sukrėskite pomidorų padažą, supilkite sojų padažą.
- Padažą pagardinkite ruduoju cukrumi, įmaišykite nedideliame kiekyje vandens ištirpintą krakmolą.
Baklažanų apkepas
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
Grybai su šonine
Maskarponės putėsiai su braškėmis
Svogūnų sriuba
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
"TOFU" IEŠMELIAI
Kiniškos sojų varškės salotos
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS
Obuolių desertas
Vištiena su kariu
Pikantiškas paštetas su figom
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Sriuba su lašišomis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
AŠTRUS PADAŽAS "ANTIGRIPINAS"
Pikantiškos vištienos salotos
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS