Pupelių ir česnakų padažas

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Pupelių ir česnakų padažas

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 35g Česnakų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 10g Petražolių
  • 200g Konservuotų pupelių
  • 10g Svogūnų laiškų
  • 2 valg. š. Krapų
Šis pupelių česnakinis padažas tinka tiek su virtomis ar keptomis daržovėmis, tiek su bulvių traškučiais ar skrudinta duona.

Gaminimas

  1. Virtas (konservuotas) pupeles nusausiname ir sumalame.
  2. Sudedame supjaustytus ir šaukšte aliejaus pakeptus česnakus, smulkintus žalumynus, įberiame druskos, pipirų ir viską sumaišome.
  3. Supilame likusį aliejų ir šaukštu išmaišome.
VISO: 467 kcal, 47g angliavandenių, 15g baltymų, 26g riebalų, 0mg cholesterolio.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: