Pupelių ir česnakų padažas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 35g Česnakų
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 10g Petražolių
- 200g Konservuotų pupelių
- 10g Svogūnų laiškų
- 2 valg. š. Krapų
Gaminimas
- Virtas (konservuotas) pupeles nusausiname ir sumalame.
- Sudedame supjaustytus ir šaukšte aliejaus pakeptus česnakus, smulkintus žalumynus, įberiame druskos, pipirų ir viską sumaišome.
- Supilame likusį aliejų ir šaukštu išmaišome.
Čili sriuba su faršu
Aštri daržovių sriuba
Lengvas pomidorų padažas picai
Karštas špinatų ir artišokų padažas
Trinta morkų sriuba
Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
Aštri trinta moliūgų sriuba
Vegetariška Korma
Lęšių sriuba
Avokade keptas kiaušinis
Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Baravykų sriuba
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Mėsainis Insanity
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Moliuskų sriuba
Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais