Greitai marinuoti kopustai

Kategorija: Marinatai


Greitai marinuoti kopustai

Paskelbė:
07 Lapkričio 2019
Paruošimo receptas:
Imame paskaičiavimu 3 kilogramams kopūstų. Kopūstus supjaustyti. Stambiai sutarkuoti 3 dideles morkas. Išspausti 3-4 česnako skilteles. Viską permaišyti.
Darome marinatą:
1,5 l vandens dedame ant ugnies. Beriame 200 g cukraus, 3 valgomuosius šaukštus druskos (be kaupo). Paskui 250 g saulėgrąžų aliejaus. Kai užvirs, įpilti 200 g 9% acto. Turi pavirti 2-3 min. Marinatas gatavas.
Užpilame kopūstus karštu marinatu. Kopūstai nuo to truputį suminkštės. Todėl nebijokite užpilti karštu, tiesiog nuo viryklės. Kopūstai turi pasimarinuoti 2 valandas. Po to jie paruošti valgymui. Tokius kopūstus reikia laikyti stiklainiuose vėsioje vietoje.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: