Greitai marinuoti kopustai

Paruošimo receptas:
Imame paskaičiavimu 3 kilogramams kopūstų. Kopūstus supjaustyti. Stambiai sutarkuoti 3 dideles morkas. Išspausti 3-4 česnako skilteles. Viską permaišyti.
Darome marinatą:
1,5 l vandens dedame ant ugnies. Beriame 200 g cukraus, 3 valgomuosius šaukštus druskos (be kaupo). Paskui 250 g saulėgrąžų aliejaus. Kai užvirs, įpilti 200 g 9% acto. Turi pavirti 2-3 min. Marinatas gatavas.
Užpilame kopūstus karštu marinatu. Kopūstai nuo to truputį suminkštės. Todėl nebijokite užpilti karštu, tiesiog nuo viryklės. Kopūstai turi pasimarinuoti 2 valandas. Po to jie paruošti valgymui. Tokius kopūstus reikia laikyti stiklainiuose vėsioje vietoje.
Imame paskaičiavimu 3 kilogramams kopūstų. Kopūstus supjaustyti. Stambiai sutarkuoti 3 dideles morkas. Išspausti 3-4 česnako skilteles. Viską permaišyti.
Darome marinatą:
1,5 l vandens dedame ant ugnies. Beriame 200 g cukraus, 3 valgomuosius šaukštus druskos (be kaupo). Paskui 250 g saulėgrąžų aliejaus. Kai užvirs, įpilti 200 g 9% acto. Turi pavirti 2-3 min. Marinatas gatavas.
Užpilame kopūstus karštu marinatu. Kopūstai nuo to truputį suminkštės. Todėl nebijokite užpilti karštu, tiesiog nuo viryklės. Kopūstai turi pasimarinuoti 2 valandas. Po to jie paruošti valgymui. Tokius kopūstus reikia laikyti stiklainiuose vėsioje vietoje.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai

Kiaušinius dažome natūraliai

Pikantiški 6 šašlykų receptai

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną

PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS

Šventėms – tortas „Snickers“

SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)

Skanusis Editos marinatas daržovėms

Marinatas iš penkių

Geriau nei restoranuose: višta apelsinuose.

Naudingi patarimai apie daržoves

Pabandžiusi šitą ploną lavašą, aš nustojau pirkti parduotuvinį!

Karališkos bulvės

Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu

Vištienos file kepta folijoje

Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu

keptos anties receptas

Naminiai eklerai su plikytu kremu.

KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS

KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS

Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai

Klasikinis medaus tortas