Greitai marinuoti kopustai
Kategorija: Marinatai
Paruošimo receptas:
Imame paskaičiavimu 3 kilogramams kopūstų. Kopūstus supjaustyti. Stambiai sutarkuoti 3 dideles morkas. Išspausti 3-4 česnako skilteles. Viską permaišyti.
Darome marinatą:
1,5 l vandens dedame ant ugnies. Beriame 200 g cukraus, 3 valgomuosius šaukštus druskos (be kaupo). Paskui 250 g saulėgrąžų aliejaus. Kai užvirs, įpilti 200 g 9% acto. Turi pavirti 2-3 min. Marinatas gatavas.
Užpilame kopūstus karštu marinatu. Kopūstai nuo to truputį suminkštės. Todėl nebijokite užpilti karštu, tiesiog nuo viryklės. Kopūstai turi pasimarinuoti 2 valandas. Po to jie paruošti valgymui. Tokius kopūstus reikia laikyti stiklainiuose vėsioje vietoje.
Imame paskaičiavimu 3 kilogramams kopūstų. Kopūstus supjaustyti. Stambiai sutarkuoti 3 dideles morkas. Išspausti 3-4 česnako skilteles. Viską permaišyti.
Darome marinatą:
1,5 l vandens dedame ant ugnies. Beriame 200 g cukraus, 3 valgomuosius šaukštus druskos (be kaupo). Paskui 250 g saulėgrąžų aliejaus. Kai užvirs, įpilti 200 g 9% acto. Turi pavirti 2-3 min. Marinatas gatavas.
Užpilame kopūstus karštu marinatu. Kopūstai nuo to truputį suminkštės. Todėl nebijokite užpilti karštu, tiesiog nuo viryklės. Kopūstai turi pasimarinuoti 2 valandas. Po to jie paruošti valgymui. Tokius kopūstus reikia laikyti stiklainiuose vėsioje vietoje.
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Kiaušinius dažome natūraliai
Pikantiški 6 šašlykų receptai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS
Šventėms – tortas „Snickers“
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
Skanusis Editos marinatas daržovėms
Marinatas iš penkių
Geriau nei restoranuose: višta apelsinuose.
Naudingi patarimai apie daržoves
Pabandžiusi šitą ploną lavašą, aš nustojau pirkti parduotuvinį!
Karališkos bulvės
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Vištienos file kepta folijoje
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
keptos anties receptas
Naminiai eklerai su plikytu kremu.
KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS
KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS
Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai
Klasikinis medaus tortas