Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais
Kategorija: Grybų patiekalai / Vištiena ir paukštiena
Labai mėgstu tokius patiekalas, kuriuos galima paruošti ganėtinai greitai ir labai skaniai. Šis kepenėlių receptas vienas iš tokių, pagaminsite gana greitai ir turėsite laisvo laiko sau.
- ančiukų kepenėlės: 500 gramų (renkuosi "Lapino puota" produkciją)
- lauro lapeliai: 2
- juodieji pipirai: 4-5 grūdelių
- raudonieji svogūnai: 1
- česnakas: 3 skiltelių
- pievagrybiai: 250g ramų
- sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
- pomidorų padažas: 4 valgomųjų šaukštų
- raudono vyno actas: 1 valgomojo šaukšto
- cukrus: žiupsnelio
- druska
- malti juodieji pipirai
- Iš pradžių puode užviriname vandenį, sudedame lauro lapelius, pipirus ir antienos kepenėles.
- Kai tik viskas užverda, nuolatos nugraibant putas, verdame ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 10 minučių. Tada supilame į kiaurasamtį, perliejame vandeniu ir paliekame pastovėti.
- Per tą laiką susipjaustome daržoves: svogūną - pusžiedžiais, česnaką bei pievagrybius tiesiog griežinėliais.
- Antienos kepenėles supjaustome stambiais griežinėliais.
- Po to keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Beriame visas daržoves ir ant stiprios ugnies kepame keletą minučių nuolatos maišydamos tol, kol jos suminkštėja.
- Paskui sudedame kepenėles, pakepame dar keletą minučių.
- Supilame sojos, pomidorų padažą, vyno actą, įberiame cukraus, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišome.
- Pakaitiname kelias minutes ir patiekiame su savo mėgiamu garnyru. Skanaujame!
Kepenėlių salotos su daržovėmis
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
Kiaušinius dažome natūraliai
Greitas širdelių troškinys su daržovėmis - nustebino ne vieną svečią!
Šventėms – tortas „Snickers“
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose
Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
BULVIŲ KUKULIAI SU KEPENĖLĖMIS
JAUTIENOS STEIKAS SU HOLLANDAISE PADAŽU
DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS
keptos anties receptas
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Jautienos troškinys su daržovėmis
MAKARONAI SU ŠPINATAIS, PIEVAGRYBIAIS IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
Pikantiškas paštetas su figom