Vištienos skrandukų ir širdelių troškinys su grietinėle ir daržovėmis

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Vištienos skrandukų ir širdelių troškinys su grietinėle ir daržovėmis

Paskelbė:
13 Balandžio 2022
Kartais būna dienų, kai nebežinau, ką pagaminti savo šeimos pietums, nes viskas atrodo atsibodę. Bet tada prisimenu šį receptą, nukeliauju nusipirkti vištienos širdelių ir skrandukų ir pagaminu tokį troškinį. Galiu garantuoti, kad apsivalgymas garantuotas, nes tokie pietūs nėra kasdieniški, nespėja atsibosti ir yra tikrai labai skanūs.



Ingredientai



  • vištienos skandukai: 500 gramų
  • vištienos širdelės: 500 gramų
  • druska: pagal skonį
  • pipirai: žiupsnio
  • svogūnai: 1
  • morkos: 1
  • grietinėlė: 100 mililitrų
  • aliejus: šlakelio
  • vanduo: 300 mililitrų
  • sviestas: 30 gramų
  • krapai: ryšulėlio

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių vištienos širdeles perpjaukite perpus ir gerai išplaukite.
2. Tada vištienos skrandukus ir širdeles pabarstykite druska bei pipirais.
3. Troškintuve gerai įkaitinkite aliejų ir apkepinkite.
4. Svogūną nulupkite.
5. Morką nulupkite.
6.  Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais
7. Morką supjaustykite griežinėliais.
8. Suberkite daržoves į troškintuvą. Užpilkite vandeniu, dėkite gabaliuką sviesto ir patroškinkite maždaug 20 minučių.
9. Įpilkite grietinėlę. Pakaitinkite ir pabarstykite susmulkintais krapais.
10. Mūsų šeimai skaniausia patiekti su bulvių koše. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: