Ispaniškas vištienos troškinys
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai
- 50g Svogūnų
- 20g Česnakų
- 600g Bulvių
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 1400g Vištienos
- 70g Kedro riešutų
- 50ml Citrinos sulčių
- 750ml Vištienos sultinio
- 250ml Sauso balto vyno
- 150g Pomidorų
- 25g Petražolių
- 3 valg. š. Čiobrelių
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Dedame didelį puodą (kuris tinka kepti orkaitėje) ant viryklės ir įkaitiname aliejų.
- Sudedame vištienos gabalėlius ir juos apkepame.
- Sudedame svogūnus ir pakepame, kol jie suminkštės.
- Dedame supjaustytas bulves, riešutus, sultinį, vyną, citrinų sultis, smulkintą česnaką, čiobrelius bei petražoles.
- Viską uždengiame ir kepame orkaitėje apie 1 valandą.
- Patiekdami troškinį galite dar pabarstyti šviežiomis petražolėmis.
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Bazilikų padažas
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Gaivios salotos su pankoliu ir avokadu
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Kepenėlių salotos su daržovėmis
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Gaivus nekeptas tortas su rikota
Stirnienos mėsos troškinys
Šlaunelių ir daržovių troškinys
Kiaušinių plaktienė su grietine ir kiaulienos smegenimis
Ispaniška tortilja su kumpiu
Su voveraitėmis troškintas triušis
Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže
DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE
Rizotas su grybais