Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai
- 1 arb. š. Druskos
- 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 1800g Vištienos
- 500ml Kokosų pieno
- 6vnt. Čiobrelių šakelių
- 1vnt. Česnakų galvų
- 1 valg. š. Sviesto
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
- Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
- Troškinimui skirtame puode įkaitiname aliejų ir ištirpiname sviestą. Svarbu, kad puodas būtų tinkamas naudoti orkaitėje.
- Sudedame į puodą vištienos gabaliukus ir pakepiname apie 4 minutes. Kai viena pusė apskrus apverčiame ir dar pakepame apie 4 minutes.
- Sudedame čiobrelio šakeles bei česnako skilteles ir dar pakepame apie 30 sekundžių. Kepant maišome.
- Supilame kokosų pieną, puodą uždengiame ir dedame į orkaitę 50-60 minučių, kol vištiena bus pilnai išsitroškins.
- Išimame iš orkaitės ir paliekame keletai minučių atvėsti.
- Skanaus!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Mėsainis Insanity
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis
Migdolų pyragas su uogiene
Prancūziška svogūnų sriuba
Kopūstų blyneliai
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Šlaunelių ir daržovių troškinys
AVIENOS PLOVAS
Caprese vištiena
Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.
Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Naminiai eklerai su plikytu kremu.
Ispaniška tortilja su kumpiu
Skanesnių keptų bulvių nebūsite ragavę
Bulvių ir pomidorų užkepėlė