Vištiena marinuota jogurte su česnaku bei kariu

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Vištiena marinuota jogurte su česnaku bei kariu

Paskelbė:
07 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 45g Česnakų
  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 1 arb. š. Citrinos sulčių
  • 250ml Vištienos sultinio
  • 700g Vištienos šlaunelių
  • 250ml Graikiškas jogurto
  • 2 valg. š. Kario prieskonių
  • 2 valg. š. Pomidorų padažo
  • 180ml Alyvuogių aliejaus

Gaminimas

  1. Dubenėlyje sumaišykite jogurtą, karį, smulkintą česnaką, citrinų sultis, pomidorų padažą, alyvuogių aliejų. Sumaišykite su vištienos šlaunelėmis, gerai įtrinkite ir sudėkite į marinavimosi maišelį.
  2. Sandariai uždarykite ir palikite šaldytuve marinuotis apie 3 valandas.
  3. Dideliame puode įkaitinkite aliejų ant vidutinės – aukštos ugnies.
  4. Sudėkite marinuotas vištienos šlauneles ir pakepkite apie 3 minutes, kol išorė šiek tiek paruduos.
  5. Supilkite sultinį ir leiskite užvirti. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir leiskite virti apie 35 – 45 minutes, kol vištiena pilnai išvirs.
  6. Jei verdant matysite, kad skysčiai beveik išgaravę, įpilkite dar sultinio.
  7. Baigdami virti pagardinkite druska ir pipirais.
  8. Patiekite su ryžiais.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: