Vištiena marinuota jogurte su česnaku bei kariu
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 45g Česnakų
- 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 1 arb. š. Citrinos sulčių
- 250ml Vištienos sultinio
- 700g Vištienos šlaunelių
- 250ml Graikiškas jogurto
- 2 valg. š. Kario prieskonių
- 2 valg. š. Pomidorų padažo
- 180ml Alyvuogių aliejaus
Gaminimas
- Dubenėlyje sumaišykite jogurtą, karį, smulkintą česnaką, citrinų sultis, pomidorų padažą, alyvuogių aliejų. Sumaišykite su vištienos šlaunelėmis, gerai įtrinkite ir sudėkite į marinavimosi maišelį.
- Sandariai uždarykite ir palikite šaldytuve marinuotis apie 3 valandas.
- Dideliame puode įkaitinkite aliejų ant vidutinės – aukštos ugnies.
- Sudėkite marinuotas vištienos šlauneles ir pakepkite apie 3 minutes, kol išorė šiek tiek paruduos.
- Supilkite sultinį ir leiskite užvirti. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir leiskite virti apie 35 – 45 minutes, kol vištiena pilnai išvirs.
- Jei verdant matysite, kad skysčiai beveik išgaravę, įpilkite dar sultinio.
- Baigdami virti pagardinkite druska ir pipirais.
- Patiekite su ryžiais.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Kiaušinius dažome natūraliai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Vištiena su kariu
DARŽOVIŲ SRIUBA SU KARIU IR KOKOSO PIENU
Šlaunelių ir daržovių troškinys
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Spagečiai Su Vištiena
Kūčios įdomiau: Silkė su apelsinais, poru ir kariu
ŽIRNELIŲ SRIUBA SU KOKOSŲ PIENU
Rizotas su grybais
Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Jautienos kepsniai ant grotelių
Jautienos befstrogenas
Jautienos kukuliai su kario ir kokosų pieno padažu
Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus
Trinta morkų sriuba
Krafinai
Vyšninis Barbecue padažo receptas
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai