Vištienos skrandukai prie alaus
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai:
Skrandukus nuvalome ir sudedame į puodą su vandeniu ir užverdame. Užvirus perpilame švariu vandeniu ir dar kartą užverdame. Beriame druskos, sudedame pipirus bei lauro lapus ir verdame apie valandą.
Išvirtus skrandukus nukošiame.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame smulkintą skiltelę česnako. Po pusės minutės sudedame skrandukus ir ant vidutinės ugnies kepame apie 7 minutes dažnai maišydami. Suberiame česnako granules, dar pabarstome druska, pipirais ir dar apie minutę kepame.
Skrandukus patiekiame kaip užkandį prie alaus su romoulade padažu.
- 500g vištienos skrandukų
- 1 skiltelė česnako
- 1 v.š. česnako granulių
- 2 lauro lapai
- 5 juodieji pipirai
- 2 v.š. aliejaus
- druska
Skrandukus nuvalome ir sudedame į puodą su vandeniu ir užverdame. Užvirus perpilame švariu vandeniu ir dar kartą užverdame. Beriame druskos, sudedame pipirus bei lauro lapus ir verdame apie valandą.
Išvirtus skrandukus nukošiame.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame smulkintą skiltelę česnako. Po pusės minutės sudedame skrandukus ir ant vidutinės ugnies kepame apie 7 minutes dažnai maišydami. Suberiame česnako granules, dar pabarstome druska, pipirais ir dar apie minutę kepame.
Skrandukus patiekiame kaip užkandį prie alaus su romoulade padažu.
Kiaušinius dažome natūraliai
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Pasakiška daržovių košė
PIKANTIŠKA UŽKANDĖLĖ PRIE VYNO AR ALAUS
Kuskusas su miško grybais
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU SŪRIU
Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Mėsainis Insanity
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Tiršta vištienos ir ryžių sriuba
Kiaušinių plaktienė su grietine ir kiaulienos smegenimis
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Kaip skaniai iškepti kepenėles vos per 3 minutes!
Šviežių krapų laikymas kelis mėnesius be šaldymo
Pikantiški 6 šašlykų receptai
New Orlean’o stiliaus krevetės
Marinuoti kazlėkai žiemai
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS