Traški vištiena

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Traški vištiena

Paskelbė:
03 Balandžio 2019
Ingredientai


Vištienos krūtinėlės 2 vnt.


Alyvuogių aliejus 3 v.š.


Druska, pipirai (pagal skonį)


Česnakas 4 skiltelės


Kiaušiniai 2 vnt.


Džiuvėsėliai (apvoliojimui)


Fermentinis sūris 80 g


Augalinis aliejus (kepimui)


Pomidorai, agurkai


Gaminimo eiga


Marinatui – sumaišykite alyvuogių alieju, išspaustą česnaką, druską ir pipirus.


Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai – gausite keturis kepsnelius. Sudėkite vištienos kepsnelius į marinatą ir dėkite į šaldytuvą dviem valandoms.


Į dubenėlį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išplakite.


Kiekvieną vištienos kepsnelį mirkykite į kiaušinio plakini, apvoliokite džiuvėsėliuose ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje. Kai apkeps viena pusės, verskite ant kitos, o iškepusią pusę pabarstykite sūriu ir smulkintais svogunų laiškais.


Supjaustykite kubeliais pomidorą ir agurką, išmaišyti ir pagardinkite prieskoniais bei krapais.


Patiekite su mėgstamu garnyru.


Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: