Grill vištiena pipiriniame-grietinėlės padaže

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Grill vištiena pipiriniame-grietinėlės padaže

Paskelbė:
16 Lapkričio 2024

Ingredientai

  • vištienos krūtinėlės: 1
  • grietinėlė: 100 mililitrų
  • juodieji pipirai: trečdalio arbatinio šaukštelio
  • kvapnieji pipirai: trečdalio arbatinio šaukštelio
  • citrinpipiriai: trečdalio arbatinio šaukštelio
  • čiobrelis
  • rozmarinas



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia vištienos krūtinėlę kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite.

2. Padalinkite ją į keletą plonesnių gabalėlių, atsargiai pamuškite, kad būtų vienodo storio.

3. Apibarstykite druska ir mėgstamais pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

4. Įkaitinkite kepsninę ar grilio keptuvę.

5. Kepkite vištieną iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus, bet neperkepkite, kad mėsa išliktų sultinga.

6. Tuo metu, kitame puode ant silpnos ugnies, supilkite grietinėlę.

7. Suberkite juoduosius ir kvapniuosius pipirus, taip pat citrinpipirius. Įberkite žiupsnelį susmulkinto čiobrelio ir rozmarino pagal skonį.

8. Virkite padažą 5-10 minučių, kol jis truputį sutirštės ir susimaišys visi skoniai.

9. Iškeptą vištieną dėkite į lėkštę ir užpilkite pipiriniu-grietinėlės padažu.

10. Patiekite su pasirinktu garnyru ir mėgaukitės šiuo kreminiu ir aromatingu patiekalu!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: