Triušio kepenėlės

Kategorija: Triušiena


Triušio kepenėlės

Paskelbė:
21 Vasario 2022
Labai labai skanus visas derinys ir sviestuko padažiukas su šiek tiek rūgštelės gautos iš vynuogių acto. Nors pati ir nesu kepenėlių mėgėja, bet turbūt dabar pakeisiu savo nuomonę. Idėja šiam receptui gimė iš Jame Oliver.



Ingredientai



  • šoninė
  • alyvuogių aliejus
  • svogūnas
  • miltais pabarstytos triušio kepenėlės
  • pora šaukštų sviesto
  • raudonasis arba baltasis vyno actas


Recepto paruošimas



1. Pakepinkite šiek tiek šoninės ir išimkite iš keptuvės.
2. Tuomet į išsiskyrusius riebalus įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepinkite (tik kol suminkštės) juostelėmis pjaustytus svogūnus su žiupsneliu druskos, taip pat išimkite.
3. Tada apkepinkite miltais pabarstytas kepenėles ir įdėjus pora šaukštų sviesto kartu suverskite šoninę bei svogūnus.
4. Viską truputėlį kartu dar pakepinkite ir įpilkite šiek tiek raudojo arba baltojo vyno acto (aš naudojau raudonąjį) ir po minutės traukite (dar galite užsibarstyti truputį pipirų).
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: