Kaip paruošti triušį arba skani troškinta triušiena
Kategorija: Triušiena
Kai tik namie turiu triušienos, iškart puolu gaminti šį patiekalą. Mūsų šeimoje jis labai pamėgtas. Vyras visada kartoja, kad tai pats skaniausias būdas paruošti triušį, dalinuosi juo ir su Jumis!
Ingredientai:
- triušiai: 1 (maždaug 1-1,5 kilogramo dydžio)
- morkos: 3
- svogūnai: 3
- citrininiai pipirai
- muskatas
- druska
- aliejus
ecepto paruošimas:
- Pirmiausia triušį supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir palaikome keletą valandų.
- Tuomet keptuvėje su aliejumi pakepame sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus, pagardiname juos pipirais ir druska.
- Keptuvėje su aliejumi apkepame ir triušio gabaliukus.
- Tuomet sudedame juos į troškintuvą, ant viršaus suberiame morkas bei svogūnus, įpilame šiek tiek vandens ir troškiname orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa suminkštėja.
- Labai skanu patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis. Išmėginkite!
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
Kiaušinius dažome natūraliai
Troškinta triušiena su alyvuogėmis
Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže
Su voveraitėmis troškintas triušis
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI
Šašlykų receptas su „Vytautu“
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
Ideali orinė tešla virtinukams
Ko negalima ir ką reikia daryti per savo gimimo dieną?
Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė
Itin skanūs bulvių paplotėliai su įdaru
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Skaniausias tortas Paukščių pienas
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
SU GRYBAIS TROŠKINTA VIŠTIENA
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"