Kaip paruošti triušį arba skani troškinta triušiena
Kategorija: Patiekalai iš triušienos

Kai tik namie turiu triušienos, iškart puolu gaminti šį patiekalą. Mūsų šeimoje jis labai pamėgtas. Vyras visada kartoja, kad tai pats skaniausias būdas paruošti triušį, dalinuosi juo ir su Jumis!
Ingredientai:
- triušiai: 1 (maždaug 1-1,5 kilogramo dydžio)
- morkos: 3
- svogūnai: 3
- citrininiai pipirai
- muskatas
- druska
- aliejus
ecepto paruošimas:
- Pirmiausia triušį supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir palaikome keletą valandų.
- Tuomet keptuvėje su aliejumi pakepame sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus, pagardiname juos pipirais ir druska.
- Keptuvėje su aliejumi apkepame ir triušio gabaliukus.
- Tuomet sudedame juos į troškintuvą, ant viršaus suberiame morkas bei svogūnus, įpilame šiek tiek vandens ir troškiname orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa suminkštėja.
- Labai skanu patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis. Išmėginkite!
Panašūs receptai

Troškintas triušis greitpuodyje

Kiek laiko virti triušieną?

Su voveraitėmis troškintas triušis

Troškinta triušiena su alyvuogėmis

Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže

Triušiena troškinta daržovių pataluose

Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže

Triušienos vėrinukai su paprika ir pievagrybiais

TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE

Orkaitėje kepti sultingi mėsos iešmeliai su triušiena ir bulvėmis

Triušio kepenėlės

Makaronai su faršu keptu orkaitėje, pievagrybiais, pomidorais ir sūriu