Su voveraitėmis troškintas triušis
Kategorija: Grybų patiekalai / Triušiena
INGREDIENTAI
- Triušiena 1 vnt. apie 1200 g
- Svogūnai 4 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Morkos 3 vnt.
- Voveraitės 300 g
- Vynas 1 st. balto sauso
- Vanduo 1 st.
- Sviestas 50 g
- Petražolės 1 sauja
- Salierai 5 vnt. lapeliai
- Laurų lapai 3 vnt.
- Druska 1 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 0,3 arbat. š. arba pagal skonį
KAIP GAMINTI
1. Triušį supjaustykite į 6-8 dalis.
2. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepkite triušio gabalus.
3. Svogūnus, morkas ir žalumynus smulkiai supjaustykite, česnakus sutraiškykite.
4. Į troškinimo puodą įdėkite sviesto, sudėkite svogūnus, česnakus, morkas, žalumynus, sudėkite triušio gabalus, įpilkite vyną ir vandenį, įdėkite druskos, juodųjų pipirų ir lauro lapų. Patroškinkite apie pusvalandį.
5. Keptuvėje ant sviesto apkepkite voveraites kol išgaruos skystis. Sudėkite į troškinį ir patroškinkite dar apie 10 minučių.
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Pica su voveraitėmis
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Rizotas su šviežia lašiša ir voveraitėmis
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
ŽEMAITIŠKI BLYNAI KITAIP (SU VOVERAITĖMIS)
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
SRIUBA SU VOVERAITĖMIS IR RYŽIAIS
Baklažanų apkepas
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
Makaronų apkepas su daržovėmis
Marinatas iš penkių
Rizotas su grybais
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Šventinis su prieskoniais keptas kalakutas
Šlaunelių ir daržovių troškinys
Rizotu įdarytos paprikos
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Itin skanūs bulvių paplotėliai su įdaru
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais