Su voveraitėmis troškintas triušis

Kategorija: Grybų patiekalai / Triušiena


Su voveraitėmis troškintas triušis

Paskelbė:
03 Balandžio 2019
INGREDIENTAI

  • Triušiena    1 vnt.    apie 1200 g
  • Svogūnai    4 vnt.
  • Česnakai    3 skiltelės
  • Morkos    3 vnt.
  • Voveraitės    300 g
  • Vynas    1 st.    balto sauso
  • Vanduo    1 st.
  • Sviestas    50 g
  • Petražolės    1 sauja
  • Salierai    5 vnt.    lapeliai
  • Laurų lapai    3 vnt.
  • Druska    1 arbat. š.    arba pagal skonį
  • Juodieji pipirai    0,3 arbat. š.    arba pagal skonį
KAIP GAMINTI
1. Triušį supjaustykite į 6-8 dalis.

2. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepkite triušio gabalus.

3. Svogūnus, morkas ir žalumynus smulkiai supjaustykite, česnakus sutraiškykite.

4. Į troškinimo puodą įdėkite sviesto, sudėkite svogūnus, česnakus, morkas, žalumynus, sudėkite triušio gabalus, įpilkite vyną ir vandenį, įdėkite druskos, juodųjų pipirų ir lauro lapų. Patroškinkite apie pusvalandį.

5. Keptuvėje ant sviesto apkepkite voveraites kol išgaruos skystis. Sudėkite į troškinį ir patroškinkite dar apie 10 minučių.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: