Makaronai su faršu keptu orkaitėje, pievagrybiais, pomidorais ir sūriu

Kategorija: Makaronai, pica / Triušiena


Makaronai su faršu keptu orkaitėje, pievagrybiais, pomidorais ir sūriu

Paskelbė:
17 Geg. 2023

Ingredientai


  • triušienos faršas: 500 gramų
  • fermentinis sūris: 300 gramų
  • makaronai: 400 gramų
  • pievagrybiai: 200 gramų
  • pomidorai: 2-3
  • svogūnai: 1
  • svogūnų laiškai: pagal skonį
  • krapai
  • petražolės
  • čili: pagal skonį
  • majonezas
  • pomidorų padažas
  • alyvuogių aliejus
  • sojos aliejus
  • druska
  • malti juodieji pipirai

Recepto paruošimas


1. Pasūdome faršą, sudedame į aliejumi išteptą formą su smulkintu svogūnu.
2. Viršų padengiame majonezo sluoksniu, sudedame pjaustytus pievagrybius ir smulkintą pomidorą.
3. Šauname į orkaitę pusvalandžiui su 200C temperatūra. Likus 10 min. užbarstome svogūno laiškus, krapus, petražoles, tarkuotą sūrį ir keptame įkaitintoje orkaitėje likusį laiką, kol gražiai išsilydįs sūris.
4. Tame laike verdame makaronus. Orkaitėje paruoštą faršą su pomidoru ir lydytu sūriu supjaustome kvadratėliais ir dedame į lėkštę su makaronais.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: