Makaronai su faršu keptu orkaitėje, pievagrybiais, pomidorais ir sūriu
Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai / Patiekalai iš triušienos

Ingredientai
- triušienos faršas: 500 gramų
- fermentinis sūris: 300 gramų
- makaronai: 400 gramų
- pievagrybiai: 200 gramų
- pomidorai: 2-3
- svogūnai: 1
- svogūnų laiškai: pagal skonį
- krapai
- petražolės
- čili: pagal skonį
- majonezas
- pomidorų padažas
- alyvuogių aliejus
- sojos aliejus
- druska
- malti juodieji pipirai
Recepto paruošimas
1. Pasūdome faršą, sudedame į aliejumi išteptą formą su smulkintu svogūnu.
2. Viršų padengiame majonezo sluoksniu, sudedame pjaustytus pievagrybius ir smulkintą pomidorą.
3. Šauname į orkaitę pusvalandžiui su 200C temperatūra. Likus 10 min. užbarstome svogūno laiškus, krapus, petražoles, tarkuotą sūrį ir keptame įkaitintoje orkaitėje likusį laiką, kol gražiai išsilydįs sūris.
4. Tame laike verdame makaronus. Orkaitėje paruoštą faršą su pomidoru ir lydytu sūriu supjaustome kvadratėliais ir dedame į lėkštę su makaronais.
Panašūs receptai

Cannelloni arba faršu įdaryti makaronai

Taco makaronai su sūriu

Taco makaronai su sūriu

Pasticijo - itališkas makaronų apkepas su faršu, sūriu ir grietinėlės padažu

Makaronų ir faršo apkepas

Makaronai “tagliatelle” su faršu

Makaronų užkepėlė su pievagrybiais

Konjac spagečiai su jautienos faršu, konservuotais pomidorais ir sūriu

Mėsa - kiaulienos faršu įdaryti makaronai kriauklės keptuvėje

Makaronų kriauklelės, įdarytos faršu

Pasta su dešrelėmis, pievagrybiais ir sūriu

Makaronų apkepas su faršu ir pomidorais