Troškinta triušiena su alyvuogėmis
Kategorija: Patiekalai iš triušienos

Ingredientai:
- triušiena: 500 gramų
- svogūnai: 0,5
- morkos: 1
- česnakas: 1 skiltelės
- lydytas sviestas (kepimui)
- konservuoti smulkinti pomidorai savo sultyse: 1 mažos skardinės (400 gramų)
- smulkinti žalumynai: 1 šaukšto (naudoju šalavijų ir raudonėlių lapelius)
- žalios alyvuogės: 20
- druska
- šviežiai malti pipirai
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia triušieną pasmulkiname ir apkepame keptuvėje su sviestu.
- Pagardiname druska ir pipirais. Atidedame į šalį.
- Tada svogūną supjaustome kubeliais.
- Morką ir česnako skiltelę supjaustome griežinėliais.
- Pakepiname morką su svogūnais keptuvėje su lydytu sviestu.
- Bebaigiant kepti, sudedame česnaką, kepame dar 60 sekundžių.
- Supilame į daržoves konservuotus pomidorus, sudedame triušienos kepsnelius, alyvuoges ir troškiname uždengę ant silpnos ugnies maždaug 50 minučių.
- Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos, sudedame žoleles, pagardiname druska ir pipirais.
- Patiekiame troškintą triušiena su bulvių koše, pagardinta susmulkintais laiškiniais česnakais arba kitu mėgstamu garnyru. Skanaus!
Panašūs receptai

Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže

Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže

Kaip paruošti triušį arba skani troškinta triušiena

Triušiena troškinta daržovių pataluose

Troškintas triušis greitpuodyje

Orkaitėje kepti sultingi mėsos iešmeliai su triušiena ir bulvėmis

Kiek laiko virti triušieną?

TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE

Paelja su triušiena, ilgagrūdžiais ryžiais ir žirneliais

Kepti kiaušiniai su pieniškomis triušienos dešrelėmis

Su voveraitėmis troškintas triušis

Triušienos vėrinukai su paprika ir pievagrybiais