Troškinta triušiena su alyvuogėmis

Kategorija: Triušiena


Troškinta triušiena su alyvuogėmis

Paskelbė:
17 Geg. 2020

Ingredientai:


    • triušiena: 500 gramų
    • svogūnai: 0,5
    • morkos: 1
    • česnakas: 1 skiltelės
    • lydytas sviestas (kepimui)
    • konservuoti smulkinti pomidorai savo sultyse: 1 mažos skardinės (400 gramų)
    • smulkinti žalumynai: 1 šaukšto (naudoju šalavijų ir raudonėlių lapelius)
    • žalios alyvuogės: 20
    • druska
    • šviežiai malti pipirai

  1. Recepto paruošimas:

  2. Pirmiausia triušieną pasmulkiname ir apkepame keptuvėje su sviestu.
  3. Pagardiname druska ir pipirais. Atidedame į šalį.
  4. Tada svogūną supjaustome kubeliais.
  5. Morką ir česnako skiltelę supjaustome griežinėliais.
  6. Pakepiname morką su svogūnais keptuvėje su lydytu sviestu.
  7. Bebaigiant kepti, sudedame česnaką, kepame dar 60 sekundžių.
  8. Supilame į daržoves konservuotus pomidorus, sudedame triušienos kepsnelius, alyvuoges ir troškiname uždengę ant silpnos ugnies maždaug 50 minučių.
  9. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos, sudedame žoleles, pagardiname druska ir pipirais.
  10. Patiekiame troškintą triušiena su bulvių koše, pagardinta susmulkintais laiškiniais česnakais arba kitu mėgstamu garnyru. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: