Kepti kiaušiniai su pieniškomis triušienos dešrelėmis
Kategorija: Patiekalai iš triušienos / Užkandžių receptai

Ingredientai
- pieniškos triušienos dešrelės: 7 (arba kitos mėgstamos)
- lauro lapeliai: 2
- juodieji pipirai: 4
- kiaušiniai: 4
- pomidorai, agurkai, keli ridikėliai
- kreminis balzamiko actas
- pjaustyti svogūnų laiškai ir krapai: žiupsnelio
- druska
- malti juodieji pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių puode užverdame vandenį, įdedame lauro lapelius, juoduosius pipirus bei sudedame virti dešreles maždaug kelioms minutėms.
2. Tuomet kiaušinius iškepame keptuvėje.
3. Po to lėkštėje išdėliojame supjaustytas daržoves, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais bei apšlakstome kreminiu balzamiko actu.
4. Šalia dedame iškeptus kiaušinius, užberiame svogūnų laiškų, krapų, druskos, maltų juodųjų pipirų bei pabaigoje dedame išvirtas dešreles. Skanaujame!
Panašūs receptai

kepti kiaušiniai, keptos dešrelės ir pievagrybiai (orkaitėje)

Čili dešrainiai

Virta kiaušinienė su daržovėmis ir dešrelėmis

Triušienos vėrinukai su paprika ir pievagrybiais

Nesaldūs užkandiniai keksiukai su dešrelėmis ir kefyru

TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE

Plakta kiaušinienė kitaip su dešrelėmis, pienu ir sūriu

Sotus omletas su dešrelėmis

Kiaušiniai kepti grietinėje (keptuvėje)

Be lukšto virtas kiaušinis su kuskuso salotomis ir avinžirniais

Sotūs angliški pusryčiai su dešrelėmis ir kiaušiniais

Užkandis "Musmirės" su vištienos kumpiu