Kepti kiaušiniai su pieniškomis triušienos dešrelėmis
Kategorija: Patiekalai iš triušienos / Užkandžių receptai
Ingredientai
- pieniškos triušienos dešrelės: 7 (arba kitos mėgstamos)
- lauro lapeliai: 2
- juodieji pipirai: 4
- kiaušiniai: 4
- pomidorai, agurkai, keli ridikėliai
- kreminis balzamiko actas
- pjaustyti svogūnų laiškai ir krapai: žiupsnelio
- druska
- malti juodieji pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių puode užverdame vandenį, įdedame lauro lapelius, juoduosius pipirus bei sudedame virti dešreles maždaug kelioms minutėms.
2. Tuomet kiaušinius iškepame keptuvėje.
3. Po to lėkštėje išdėliojame supjaustytas daržoves, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais bei apšlakstome kreminiu balzamiko actu.
4. Šalia dedame iškeptus kiaušinius, užberiame svogūnų laiškų, krapų, druskos, maltų juodųjų pipirų bei pabaigoje dedame išvirtas dešreles. Skanaujame!
Panašūs receptai
kepti kiaušiniai, keptos dešrelės ir pievagrybiai (orkaitėje)
Čili dešrainiai
Virta kiaušinienė su daržovėmis ir dešrelėmis
Triušienos vėrinukai su paprika ir pievagrybiais
Nesaldūs užkandiniai keksiukai su dešrelėmis ir kefyru
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
Plakta kiaušinienė kitaip su dešrelėmis, pienu ir sūriu
Sotus omletas su dešrelėmis
Kiaušiniai kepti grietinėje (keptuvėje)
Be lukšto virtas kiaušinis su kuskuso salotomis ir avinžirniais
Sotūs angliški pusryčiai su dešrelėmis ir kiaušiniais
Užkandis "Musmirės" su vištienos kumpiu