Grietinėje troškintos kepenys.

Kategorija: Kiauliena


Grietinėje troškintos kepenys.

Paskelbė:
15 Lapkričio 2019
Mums reikia:
– 500 g kepenų
– 1-2 svogūnų
– 100-150 g grietinės
1. Kepenis pjaustome gabaliukais ( man geriausiai 1×1 cm), svogūnus žiedais.
2. Keptuvę įkaitiname ir sutepame aliejumi, apkepame iš pradžių svogūną kol pagels, po to dedame kepenis ir padidiname ugnį, kepame kol ant kepenų susidarys plona plutelė (jei kepenys jautienos/kiaulienos – reikia apkepti labai greitai, kad netaptų kietos, jei paukštienos – laikas neturi reikšmės; jos visada lieka minkštos).
3. Sumažiname ugnį ir dedame grietinę – TIK PO TO GALIMA SŪDYTI ir dėti pipirus – uždengiame dangčiu ir troškiname ant lėtos ugnies 10-15 min.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: