Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu

Kategorija: Kiauliena


Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu

Paskelbė:
02 Balandžio 2019
  • 400-800 g „Beatos virtuvės“ koldūnai su kiauliena
  • alyvuogių aliejaus
  • 1/2 baklažano
  • 1/2 cukinijos
  • 2 keptų ir marinuotų paprikų
  • 1 skardinės konservuotų pomidorų savo sultyse
  • žiupsnio raudonėlio
  • 1 šaukštelio cukraus
  • druskos, pipirų
  • saujos petražolių

  • „Beatos virtuvė“ koldūnai su kiauliena gali laisviausiai tapti ravioli, jei leisite jiems susidraugauti su pomidorais, baklažanais ir cukinijomis. Patikėkit – kartą paragavę, dažnai tokios draugijos šiems koldūnams užsinorėsite.
    Pradedame nuo daržovių. Baklažanus ir cukinijas supjaustome kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame baklažanus, rozmarino šakelę ir pakepiname, kol apskrus. Suberiame cukinijos kubelius ir pakepiname dar kelias minutes. Suberiame konservuotus pomidorus, supjaustytas keptas ir marinuotas paprikas, beriame gerą žiupsnį raudonėlio, cukraus bei druskos. Išmaišome ir paliekame pasitroškinti apie 10 minučių. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir saujele smulkintų petražolių.
    Kol troškinasi daržovės, suberiame „Beatos virtuvė“ koldūnus su kiauliena ir verdame keliomis minutėmis mažiau nei nurodyta. Išimame iš puodo, sudedame į keptuvę, išmaišome ir pakaitiname dar apie minutę. Dedame į lėkštes, pabarstome smulkintomis petražolėmis ir ne nuodėmė būtų užbarstyti ir kietojo sūrio… Eina sau kaip skanu!
    Dar trumpai primenu mano koldūnų su kiauliena sudėtį: tešla 50 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, kviečių glitimas, rapsų aliejus, valgomoji druska); mėsos įdaras 50 % (kiauliena 78 %, kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus), geriamasis vanduo, valgomoji druska, prieskoniai).

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: beatosvirtuve.lt