Kiaulienos koldūnai su pomidorų padažu
Kategorija: Kiauliena
Man tai pats nerealiausias koldūnų patiekimas, pabandykite ir pamatysite kaip skanu!
1. Pasiruošiame įdarą: Maltą mėsą sumaišome su aliejuje apkepintais smulkiai supjaustytais svogūnais, druska ir pipirais.
2. Tešlai paruošti sumaišome miltus su druska.
3. Užviriname vandenį, įpilame į miltus ir greitai išmaišome.
4. Išminkome tešlą.
5. Iškočiojame ploną tešlos lakštą.
6. Formuojame koldūnus.
7. Kol koldūnų vanduo užvirs galite pasiruošti padažą. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome.
8. Įkaitiname keptuvėje aliejų, maždaug tris minutes pakepiname svogūną bei česnaką.
9. Tada sudedame smulkintus pomidorus ir jų sultis iš skardinės, suberiame rozmarinus, druską bei pipirus.
10. Kaitrą sumažiname ir uždengtus pomidorus troškiname maždaug 20 minučių.
11. Per tą laiką, kol pomidorai troškinasi kitoje keptuvėje paskrudiname kedro riešutus.
12. Koldūnus sudedame į verdanti vandenį, kai vanduo vėl užvirs paverdame maždaug 10 minučių.
13. Išvirtus koldūnus nusausiname.
14. Sudedame koldūnus į dubenį, užpilame pomidorų padažą ir gerai išmaišome.
15. Pabarstome kedro riešutais prieš patiekdami. Skanaujame!
Ingredientai
- Tešlai:
- miltai: 3 stiklinių
- verdantis vanduo: 1 stiklinės
- vanduo
- Įdarui:
- svogūnai: 1
- malta kiauliena: 500 gramų
- aliejus: 2 šaukštų
- druska
- pipirai
- Padažui:
- smulkinti pomidorai: 400 gramų skardinės
- svogūnai: 1
- česnakas: 1 skiltelės
- alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
- džiovintas rozmarinas: 1 šaukštelio
- pipirai
- druska
- kedro riešutai: 2 šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pasiruošiame įdarą: Maltą mėsą sumaišome su aliejuje apkepintais smulkiai supjaustytais svogūnais, druska ir pipirais.
2. Tešlai paruošti sumaišome miltus su druska.
3. Užviriname vandenį, įpilame į miltus ir greitai išmaišome.
4. Išminkome tešlą.
5. Iškočiojame ploną tešlos lakštą.
6. Formuojame koldūnus.
7. Kol koldūnų vanduo užvirs galite pasiruošti padažą. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome.
8. Įkaitiname keptuvėje aliejų, maždaug tris minutes pakepiname svogūną bei česnaką.
9. Tada sudedame smulkintus pomidorus ir jų sultis iš skardinės, suberiame rozmarinus, druską bei pipirus.
10. Kaitrą sumažiname ir uždengtus pomidorus troškiname maždaug 20 minučių.
11. Per tą laiką, kol pomidorai troškinasi kitoje keptuvėje paskrudiname kedro riešutus.
12. Koldūnus sudedame į verdanti vandenį, kai vanduo vėl užvirs paverdame maždaug 10 minučių.
13. Išvirtus koldūnus nusausiname.
14. Sudedame koldūnus į dubenį, užpilame pomidorų padažą ir gerai išmaišome.
15. Pabarstome kedro riešutais prieš patiekdami. Skanaujame!
Raktažodžiai:
miltai, svogunai, aliejus, kiauliena, druska, pipirai, pomidorai, cesnakas, rozmarinas, kedro riesutai
Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru
Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru
Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu
Naminiai koldūnai
Veganiski virtinukai - labai skanus
Veganiški virtinukai
Orkaitėje kepti kotletai su daržovių padažu
Kibinai su kiauliena
Sultingi ir be galo skanūs čeburėkai!
Mėsos kukuliai su makaronais
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.
Sukta duonelė su žolelėmis, džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis
Sultingi skanūs beliašai!
Kibinai su mėsa
Nesaldūs pyragėliai su grybais
Jautienos ir kokosų karis
"Tinginių balandėliai"
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais
Pica su faršu
Kiaulienos nugarinė su bruknių padažu