Maltos mėsos iešmeliai - kebabai orkaitėje

Kategorija: Patiekalai iš kiaulienos / Patiekalai iš vištienos ir paukštienos


Maltos mėsos iešmeliai - kebabai orkaitėje

Paskelbė:

Ingredientai

  • malta mėsa: 500 gramų
  • kiaušiniai: 1
  • krakmolas: 1 valgomojo šaukšto
  • majonezas: 2 arbatinių šaukštelių
  • česnakas: pagal skonį
  • druska
  • pipirai (arba maltos mėsos prieskoniai)



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia, maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, krakmolu, majonezu ir smulkintu česnaku. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Šiuo mišiniu užminkykite mėsą tol, kol ji taps vientisa masė.

3. Kol ruošiate mėsą, medinius iešmelius pamerkite į šaltą vandenį maždaug 20 minučių, kad jie drėgmės dėka mažiau sviltų kepant.

4. Suformuokite mėsos masę ant iešmelių, suformuodami ją į pailgos dešrelės formą.

5. Sudėkite iešmelius ant grotelių ir kepkite iki 220°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol mėsos iešmeliai taps auksinės spalvos ir pilnai iškeps.

6. Patiekite karštus su šviežiomis daržovėmis ar salotomis. Skanaus!

7. Santrauka: Maltos mėsos iešmeliai - kebabai orkaitėje yra lengvai paruošiamas, bet skanus patiekalas, tinkantis įvairioms progoms. Šis receptas suteikia galimybę eksperimentuoti su skirtingais ingredientais, siekiant praturtinti skonius ir sumažinti kalorijų kiekį. Jame yra nemažai baltymų ir kitų naudingų medžiagų, tačiau svarbu nepamiršti saikingai naudoti riebius priedus.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook