Kiaulienos maltos mėsos - faršo iešmeliai

Kategorija: Patiekalai iš kiaulienos


Kiaulienos maltos mėsos - faršo iešmeliai

Paskelbė:

Ingredientai

  • malta mėsa: 450 gramų (naudoju kiaulieną)
  • svogūnai: 1
  • kiaušiniai: 1
  • česnakas: 2 skiltelių
  • džiūvėsėliai: 2 šaukštų
  • maltos paprikos milteliai: pagal skonį
  • druska: žiupsnelio
  • baltieji pipirai: žiupsnelio


Recepto paruošimas

1. Pradžioje medinius iešmelius išmirkome vandenyje.

2. Tuomet į maltą mėsą dedame susmulkintą svogūną bei išspaustą česnaką. Supilame lengvai paplaktą kiaušinį, beriame džiūvėsėlius bei visus prieskonius. Ganėtinai grai išminkome paruoštą masę.

3. Tada drėgnomis rankomis ant medinio iešmelio formuojame pailgas dešreles. Aptepame aliejumi.

4. Dedame į kepimo skardą bei kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 25 minutes.

5. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!