Kiaulienos maltos mėsos - faršo iešmeliai
Kategorija: Patiekalai iš kiaulienos

Ingredientai
- malta mėsa: 450 gramų (naudoju kiaulieną)
- svogūnai: 1
- kiaušiniai: 1
- česnakas: 2 skiltelių
- džiūvėsėliai: 2 šaukštų
- maltos paprikos milteliai: pagal skonį
- druska: žiupsnelio
- baltieji pipirai: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Pradžioje medinius iešmelius išmirkome vandenyje.
2. Tuomet į maltą mėsą dedame susmulkintą svogūną bei išspaustą česnaką. Supilame lengvai paplaktą kiaušinį, beriame džiūvėsėlius bei visus prieskonius. Ganėtinai grai išminkome paruoštą masę.
3. Tada drėgnomis rankomis ant medinio iešmelio formuojame pailgas dešreles. Aptepame aliejumi.
4. Dedame į kepimo skardą bei kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 25 minutes.
5. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Panašūs receptai

Kiaulienos kotletai orkaitėje "du viename"

Įdaryti kiaulienos kotletai su bulvių koše ir sviestu

Maltos kiaulienos iešmeliai su šonine

Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis

Maltos mėsos iešmeliai - kebabai orkaitėje

Kiaulienos sprandinės iešmeliai su gvazdikėliais

Kiaulienos kukuliai iš faršo

Bandelės su mėsa

KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU

KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU

Cukinijų ir faršo kotletai

Kibinai su kiauliena