Kiaulienos maltos mėsos - faršo iešmeliai
Kategorija: Patiekalai iš kiaulienos
Ingredientai
- malta mėsa: 450 gramų (naudoju kiaulieną)
- svogūnai: 1
- kiaušiniai: 1
- česnakas: 2 skiltelių
- džiūvėsėliai: 2 šaukštų
- maltos paprikos milteliai: pagal skonį
- druska: žiupsnelio
- baltieji pipirai: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Pradžioje medinius iešmelius išmirkome vandenyje.
2. Tuomet į maltą mėsą dedame susmulkintą svogūną bei išspaustą česnaką. Supilame lengvai paplaktą kiaušinį, beriame džiūvėsėlius bei visus prieskonius. Ganėtinai grai išminkome paruoštą masę.
3. Tada drėgnomis rankomis ant medinio iešmelio formuojame pailgas dešreles. Aptepame aliejumi.
4. Dedame į kepimo skardą bei kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 25 minutes.
5. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Panašūs receptai
Kiaulienos kotletai orkaitėje "du viename"
Įdaryti kiaulienos kotletai su bulvių koše ir sviestu
Maltos kiaulienos iešmeliai su šonine
Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis
Maltos mėsos iešmeliai - kebabai orkaitėje
Kiaulienos sprandinės iešmeliai su gvazdikėliais
Kiaulienos kukuliai iš faršo
Bandelės su mėsa
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
Cukinijų ir faršo kotletai
Kibinai su kiauliena