Kiaulienos guliašas su morkomis ir pomidorų padaž
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- kiaulienos: 1 kilogramo
- aliejaus: 1 šaukšto
- mėgstamų prieskonių (maltų ir nemaltų pipirų, mėsos prieskonių lauro lapų)
- druskos
- morkų: 2
- sviesto: 1 šaukšto
- miltų: 1 šaukšto
- pieno: 1 stiklinės
- pomidorų padažo: 1-2 valgomųjų šaukštų
- vandens
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių mėsą susmulkiname nedideliais gabalėliais, sudedame į keptuvę, užpilame su vandeniu, kad apsemtų, šaukštą aliejaus bei troškiname.
2. Troškinį papipiriname, padruskiname, įdedame po porą lauro lapų bei nemaltų pipirų, pagardiname mėsos prieskoniais.
3. Tuomet atskiroje keptuvėje su sviestu, šiek tiek vandens bei žiupsneliu druskos patroškiname rupiai sutarkuotas morkas.
4. Ištroškintas morkas sukrečiame į mėsos troškinį, išmaišome, užpilame pienu su jame išmaišytais miltais ir pomidorų padažu.
5. Pakaitiname maišydami, kol padažas sutirštės.
6. Rekomenduojame patiekti su bulvėmis arba bulvių koše. Skanaujame!
Skanus Kiaulienos guliašas
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
ČENAKAI SU KIAULIENA
Gardieji čenakai su kiauliena
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Greitas kiaulienos mentės plovas su morkomis, keptas orkaitėje
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Greitas maltos mėsos šnicelis
Ukrainietiški balandėliai - Holubtsi
Kotletukai su bulvėmis grietinės-pomidorų padaže
Bavariški mėsos faršo kukuliai su baltu padažu
Troškinys su kiaulienos faršu, bulvėmis ir daržovėmis
Karbonadas, užkeptas orkaitėje
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Gardi, sultinga lazanija – apsilaižysite pirštus
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
Farširuoti mėsos kukuliukai
Makaronai “tagliatelle” su faršu
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS
BULVIŲ UŽKEPĖLĖ SU MĖSOS KUKULIUKAIS
MĖSOS KUKULIAI SU RYŽIAIS
KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS