Kiaulienos guliašas su morkomis ir pomidorų padaž

Kategorija: Kiauliena


Kiaulienos guliašas su morkomis ir pomidorų padaž

Paskelbė:
09 Vasario 2024

Ingredientai

  • kiaulienos: 1 kilogramo
  • aliejaus: 1 šaukšto
  • mėgstamų prieskonių (maltų ir nemaltų pipirų, mėsos prieskonių lauro lapų)
  • druskos
  • morkų: 2
  • sviesto: 1 šaukšto
  • miltų: 1 šaukšto
  • pieno: 1 stiklinės
  • pomidorų padažo: 1-2 valgomųjų šaukštų
  • vandens



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių mėsą susmulkiname nedideliais gabalėliais, sudedame į keptuvę, užpilame su vandeniu, kad apsemtų, šaukštą aliejaus bei troškiname.

2. Troškinį papipiriname, padruskiname, įdedame po porą lauro lapų bei nemaltų pipirų, pagardiname mėsos prieskoniais.

3. Tuomet atskiroje keptuvėje su sviestu, šiek tiek vandens bei žiupsneliu druskos patroškiname rupiai sutarkuotas morkas.

4. Ištroškintas morkas sukrečiame į mėsos troškinį, išmaišome, užpilame pienu su jame išmaišytais miltais ir pomidorų padažu.

5. Pakaitiname maišydami, kol padažas sutirštės.

6. Rekomenduojame patiekti su bulvėmis arba bulvių koše. Skanaujame!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: