Skanus Kiaulienos guliašas
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- kiaulienos: 1 kilogramo
- aliejaus: 1 šaukšto
- mėgstamų prieskonių (maltų ir nemaltų pipirų, mėsos prieskonių lauro lapų)
- druskos
- morkų: 2
- sviesto: 1 šaukšto
- miltų: 1 šaukšto
- pieno: 1 stiklinės
- pomidorų padažo: 1-2 valgomųjų šaukštų
- vandens
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių mėsą susmulkiname nedideliais gabalėliais, sudedame į keptuvę, užpilame su vandeniu, kad apsemtų, šaukštą aliejaus bei troškiname.
2. Troškinį papipiriname, padruskiname, įdedame po porą lauro lapų bei nemaltų pipirų, pagardiname mėsos prieskoniais.
3. Tuomet atskiroje keptuvėje su sviestu, šiek tiek vandens bei žiupsneliu druskos patroškiname rupiai sutarkuotas morkas. Ištroškintas morkas sukrečiame į mėsos troškinį, išmaišome, užpilame pienu su jame išmaišytais miltais ir pomidorų padažu. Pakaitiname maišydamos, kol padažas sutirštės. Rekomenduojame patiekti su bulvėmis arba bulvių koše. Skanaujame!
Raktažodžiai:
Guliasas, kiaulienos, aliejaus, druskos, morkų, sviesto, prieskonių, pieno, pomidorų padažo
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
ČENAKAI SU KIAULIENA
Gardieji čenakai su kiauliena
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Greitas maltos mėsos šnicelis
Ukrainietiški balandėliai - Holubtsi
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS
Kotletukai su bulvėmis grietinės-pomidorų padaže
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
BULVIŲ UŽKEPĖLĖ SU MĖSOS KUKULIUKAIS
Karbonadas, užkeptas orkaitėje
Gardi, sultinga lazanija – apsilaižysite pirštus
KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
Farširuoti mėsos kukuliukai
Paprastas kiaulienos nugarinės troškinys su daržovėmis ir grietine
Kiaulienos nugarinės marinatas
Kiaulienos kumpio didkepsnis "rankovėje"
Makaronai “tagliatelle” su faršu
Įdaryti kiaulienos kotletai su bulvių koše ir sviestu
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS